Casa de vis

Ma uit la multe filme cei drept si ce vad acolo ma face sa imi doresc si eu.

De exemplu casa mea de vis ar arata cam asa. Vila cu piscina , am intrat astazi pe un site  si am vazut cateva minunatii pe care le pot face angajatii aceste firme. Unul dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania la capitolul piscine si derivatele acesteia, hobbit.ro executa lucrari de drenaj electric cum ar fi incalzire electrica prin pardoseala, lucrari de gradina cum ar fi, piscine, saune si tot ceea ce tind spre domeniul SPA.

Cand locuiam in Romania am lucrat si eu o data la o asemenea firma si faceam lucru de calitate. Practic nu ai cum sa gresesti intr-o asemenea meserie, daca iti place sa fi considerat maestru in ceea ce faci. Doi faceam si gazon, plantari flori de gradina, decorative de gradina si cam tot ce tinea de domeniul gradina, apoi ne-am apucat de cascade si piscine.

Vazand ca treaba merge am continuat prin constructia si mentinerea, administrarea si curatearea saunelor pe care le aveam in grija. Este o munca foarte grea si foarte migaloasa de aceea trebuie sa respectam cu strictete lucrarile pe care astfel de oameni le presteaza la preturi destul de mici tinand cont de materialele scumpe pe care le folosesc la constructia acestora.

Recomand aceasta firma deoarece am lucrat in domeniu si stiu ca in asemenea situatii nu ai cum sa gresesti si nu ai cum sa faci ceva pe care clientul sa nu il aprecieze. Aici in Germania, asemenea lucrari se presteaza pe o suma minima de 2000 de euro cand vine vorba de constructia undei piscine.

Daca luam la socotit preturile pe care le iau astfel de constructori in Romania, putem spune ca banii pe care ii platesti in Germania pentru o piscuna, in Romania iti faci patru piscine, deci recomand aceasta firma, promovez intangibil produsele si serviciile pe care le presteaza.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Casa de vis

  1. Important este sa poti sa-ti permiti si in Romania in conditiile in care o piscina este echivalentul a catorva zeci de salarii minime pe economie in Romania. Stiu ca toti( in ghilimele) ne confruntam cu probleme de genul da pe mine unul, o sauna m-ar revigora la descrierea din site si ca efect advers mi-ar sta inima cand fac o oferta de pret… In fine, cine poate , oase roade…

  2. Buna Andrei! Iti multumim tare mult ca ne-ai recomandat (acum am descoperit blogul tau si te vom citi cu drag de acum incolo). Mai vreau sa iti spun si ca ne-am refacut website-ul (doua website-uri de fapt): hobbitro.ro (Hobbit Concept – Piscine si Saune personalizate) si hobbit.ro (Hobbit Integral – Sisteme de Incalzire prin pardoseala). Ambele website-uri sunt responsive si speram noi ca le ofera vizitatorilor o experienta cat mai placuta 🙂

    Multumim inca o data si numa bine!

Lasă un răspuns