Upgrade P6 Quad la P6 Quad Plus

Allview a upgrade-at recent dispozitivul P6 Quad, acum numindu-se P6 Quad Plus. Practic este un intreg lant de upgrade-uri, dispozitivul de baza fiind Stony, urmand Quad si cel mai recent Quad Plus.
Quad Plus vine cu un ecran HD super Amoled de 4,65″ cu o rezolutie de 1280×720, 4 GB de memorie Flash din care doar 1,7 GB utilizabili si o memorie RAM de 1 GB. Quad Plus detine printre specificatii si un amplificator audio Yamaha, camera primara de 8 MP si capacitatea sa filmeze Full HD la 1080p. Noul P6 Quad Plus vine cu o baterie de 2100 mAh ce promite o autonomie in stand by de pana la 260 de ore si in convorbire de pana la 400 de minute.


Noul device al brasovenilor vine cu un mare plus pe partea hardware, venind cu un procesor de 1,5 GHz, tot din familia A7, cel de pe Quad fiind doar de 1,2 GHz. Quad Plus promite viteza de download pana la 21,6 Mbps. Noul device vine cu Wifi in retele b/g/n, bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR si posibitatea de hotspot tethering prin aceste doua retele.

Acest Plus il consider un mic overclocking deoarece in afara de procesor si update-urile care au fost aduse unor functii din OS mare lucru nu s-a modificat. Totusi trebuie sa luam in calcul pretul care este destul de prietenos, avand in vedere ca pe site-ul Allview figureaza ca ar fi mai scump cu doar 20 de lei fata de Quad. Personal consider ca Quad Plus este o alegere inteligenta, datorita procesorului puternic si a noilor functii care sunt disponibile pe acesta.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns