click aici

In trecere pe la Baky, Londra sau Paris


Extrem de interesant este faptul ca fiecare zona din orice tara si din orice oras este deosebit de frumoasa, fie ca este vorba despre periferie, fie despre centru. In centrul medieval al orasului Berna se pot admira cladiri ce dateaza din epoca Renasterii

Daca va intrebati ce puteti face in Baku, posibilitatile de petrecere a timpului sunt numeroase. Astfel, puteti vizita Orasul Vechi, ce face parte din Patrimoniul Mondial Unesco, cat si Muzeul National de Costume Azere, Muzeul de Covoare Latif Karimonov si Muzeul de Istoie Taghiyev.

Pentru a admira una dintre cele mai interesante Colectii de Arta Islamica din lume puteti vizita Muzeul Benaki, ce gazduieste peste 8.000 de opere de arta care descriu evolutia artei si civilizatiei islamice pana in secolul al XIX-lea.
Recomand bilete avion Londra si bilete avion Paris

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Un vis devenit realitate

Mi-am dorit dintotdeauna sa am o casa la tara dar nu doar casa este importanta pentru mine ci mai degraba,

Potrivit pentru copii

Am lucrat o lunga perioada de timp in afara tarii si am avut ocazia sa vizitez cateva gradinite cu program

Inocenta copilariei

Copilaria inseamna aproape intotdeauna jocuri, inocenta,bucurie, zambete… Copilaria este perioada cea mai frumoasa din viata unui om… copilaria este inocenta

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar