Momente de glorie pe noile servere

momente

Stiti acele momente cand aveti o mica stralucire de moment, cand dintr-o data va vine o idee genial si sunteti gata sa incepeti sa o puneti in aplicare. Asa ca ce mi-a venit mie intr-o zi sa imi fac un site web, sa incep cu un blog, unde sa scriu despre diverse chestii, sis a pot vorbi liber, incet incet am reusit.

Zi dupa zi aveam din ce in ce mai multi vizitatori si usor usor nu imi mai puteam permite sa stau pe un hosting free, care sa nu imi poata oferi siguranta si serviciile necesare, asa ca de ce nu cu timpul sa ne facem si noi un site ca lumea pe un host foarte bun, care sa ma si avantajeze.

Am inceput sa caut peste tot si m-ai ales sa caut ceva ce imi putea oferi tot ceea ce imi doream, acea stralucire de moment care avea sa ma ajute, asa ca desi mi-a luat ceva timp, uite ca am gasit.

Un site ce imi putea oferi hosting profesionist si chiar la un pret foarte bun, plus siguranta si monitorizare 24/7.

Am inceput sa citesc cat mai multe detalii, pretul deja era atractiv sic and am vazut cine m-ai folosea acest hosting, am zis ca sigur e foarte bun, chiar daca la inceput aveam indoieli uite ca am facut si acest pas spre profesionalism, asa ca imediat am aplicat si eu pentru host la ei.

M-au primit cu bratele deschise, puteam plati anual, si eu eram asigurat ca nimic nu va merge rau, greu sau ca se va intampla ceva cu datele mele personale pe care le postam sau cu articolele ce le publicam pe site.

momente
Momente de glorie pe noile servere

Imi mergea din ce in ce mai bine si ma asteptam pana la urma sa se intample ceva dar nu sa intamplat ba chiar mergea struna, viteza ce imi era oferita era ca si cum caini de vanatoare alergau dupa prada. Sa nu m-ai vorbim si de aria larga de acoperire, iar un lucru ce imi suradea si imi placea foarte mult era suportul oferit la orice ora si pentru orice intrebare adresam, vorbeau deschis cu mine si imi ofereau mereu explicatiile de carea veam nevoie. Serverele erau noi noute si mereu upgradate astfel incat nici macar cel mai mic utilizator sa nu fie dezamagit, tin la fiecare nou venit si il ajuta mai ales la inceput cand nu stiu nimic despre asa ceva.

Nu conta ce domeniu aveai de gand sa practici, nu conta ce vroiai sa faci sau sa postezi, ei te ajutau indiferent si indiscutabil, nu aveai nevoie de multe cunostinte sau de ceva special sau de milioane ca sa poti fi tratat cu respect si mai ales sa fi luat in serios, plus oferirea de domenii, de oricare ai vrea, avand o gama variata.

Au si pachete hosting pentru incepatori ca si mine, in care iti oferi multe benefici mai ales incepator fiind si un explorator in ceea ce priveste hostul, asa ca le multumesc ca mi-au oferit sprijinul necesar.

Articol trimis de Florin Vasilescu, utilizator al serviciilor de gazduire de la Webhosting4.net

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns