Un an de hosting premium

capture-20131113-120235La aproape un an de zile de cand am achizitionat gazduirea de la Namebox.ro tin sa vin cu un articol ce are ca scop multumirea mea fata de o firma care dupa mine in acest moment ofera cele mai bune servicii din online.
De-a lungul timpului am apelat la fel de fel de site-uri ce vindeau astfel de servicii insa dupa o saptamana sau doua renuntam si ramaneam cu un gust amar fata de indiferenta cu care isi tratau clientii.
La Namebox orice ticket deschis in maxim 5 de minute avea solutionare, orice intrebare in 5 minute avea raspuns, orice domeniu achizitionat in maxim 5 minute era activ, servere lor au fost tot timpul Up, efectiv nu am avut probleme de cand am ales sa-mi transfer toata increderea in mainile lor, cum pot cere mai mult daca sunt multumit din toate punctele de vedere?

capture-20131113-120310Am stat si pe hosting free dar dupa cateva zile de gazuire incercam sa caut ceva mai nou .. insa toate imi ofereau acelasi lucru, servere cu ip-uri limitate pe zi si trafic la fel. Parca m-am tot saturat sa stau cu serverul down si ca toata lumea sa se planga de blogul meu…. Ba ca incarca prea greu ba le da da nustiu ce eroare de 503 sau nu mai stiu ce alte minunatii.

Cu namebox in limita termenilor si a conditiilor nu imi lipsea nimic .. server load de cea mai buna calitate, motoarele de cautare se distrau indexandu-mi blogul…pagerank-uri peste pagerank-uri … ce sa mai toata lumea era multumita .. inclusiv eu!

capture-20131113-120338Am inteles ca viteza serverului inseamna tot pentru un site, degeaba ai grafica, design …floricele si balonase daca vizitatorul asteapta un minut pana ii incarca o pagina, vine o data , de doua ori …daca nu observa nici o schimbare a treia oara nu te mai viziteaza ….si atunci cine are de pierdut?

Pentru cativa euroi pe luna, dupa parerea mea zic ca se merita sa-ti cumperi ceva premium. Daca vrei sa te implici in ceva…gratuitatea nu iti va aduce succesul, gratuitatea este doar pentru start… cum sa-ti creezi o idee despre hosting, nu sta prea mult pe ganduri 😉 daca vezi ca ai primit un feedback cu o plangere … inchipuie-ti ca poate mai sunt inca doua zeci care au vrut sa iti comunice acelasi lucru si imediat trebuie sa-ti schimbi gazuirea.
capture-20131113-120439
Multumesc pentru aceasta oferta si sper ca serverele voastre sa-mi tina site-ul cat mai mult timp.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

5 thoughts on “Un an de hosting premium

  1. eu inca sunt pe vps, dar caut alternativa..in ultima vreme sta floodul pe mine prea mult… 🙁

Lasă un răspuns