Intrebare de baraj,editia 1.

Cum sa aleg ?  Oare ce e mai bun pentru mine ? Ce nume sa-mi pun la domeniu? Ce host mi-ar prinde bine ? Pretul ? Nu conteaza imi iau si gata ! Ieri prietena mea Aniela ma intreba de unde poate sa-si cumpere un domeniu si o gazduire ca nu prea se descurca cu ele.  (recunosc nici eu nu ma prea pricep dar imi dau tot interesul si sper sa o pot ajuta)

(vreau sa spun ca dupa discutia cu ea de aseara am vorbit cu cei de la alfahost si am rezolvat cu functia phpmail() si acum nu mai stau pe free!!)

Ma gandeam sa ii dau o mana de ajutor si sa pun cateva liste cu site-uri de inregistrare domenii si hosting

1.) Site-uri din Romania

/ Alfahost.Ro / Despregazduire.ro / Romarg.ro / Rotld.ro / Ssnet.ro /

Site-uri straine

/ Namecheap.com / Godaddy.com / Websitespot.com / hostingdude.com /

Aceste site-uri nu au niste preturi exorbitante ele find accesibile aproape de toti utilizatorii in functie de preferinte

2.) Preturile sunt clasificate dupa extensie si perioada de timp pentru care doresti sa inregistrezi domeniul (la Alfahost daca iti cumperi un domeniu cu extensia .com .net .info .us .biz primesti host gratuit timp de 6 luni la pretul de 10 euro)

Pentru un .ro pe termen nelimitat registranti vin cu oferte destul de tentante cum ar fi o gazduire sau un resseler pe un an.

Unde vreau sa ajung pentru un blog cu 500 vizitatori unici/zi este suficient un spatiu disk de 2Gb cu un trafic nelimitat (si ma refer la oferte) iar in functie de accesari ulterior iti poti modifica si planul !

Despre domeniu Nume/extensie cu prea multe nu te pot ajuta dar de obicei el se inregistreaza in functie de ce vei scrie tu pe el … ex : vreau sa fac un blog de poezie si creatii propri il voi numi poezia-mea.com .. ce am inteles si eu de pe la bloggerii astia mai batrani cica este benefic pentru SEO !

Acum daca voi mai puteti adauga ceva care sa o ajte pe Aniela va rog sa vizitati  Intrebare de baraj,editia 1.  sau sa va exprimati parerile aici !

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “Intrebare de baraj,editia 1.

Lasă un răspuns