Scanare blog impotiva incercari de scamming sau phishing

Am citit acum cateva zile la cineva pe un blog o metoda foarte buna pentru a proteja cat mai bine site-urile de pe platforma wordpress. Vin si eu cu o completare si cu o unealta foarte eficienta de scanare blog impotiva incercari de scamming sau phishing si multe altele precum diferite tipuri de malware, injectii php, erori de programare, erori de conectare la baza de date, siteuri defaced sau disabled, anomalitati in cod, scripturi “broken”, iFrames infectate, listare in blacklisturi, redirecturi fortate catre alte siteuri obscure, flood dinspre domeniul-gazda.

Sucuri SiteCheck - Free Website Malware Scanner_1368187948181
Sursa – Scanare Blog

 

Odata ce descoperiti sursa problemei cu acest tool este mult mai simplu sa aduceti site-ul la o functionalitate normala corespunzatoare.

Voi ce unelte de scanare a blogului folositi ?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Scanare blog impotiva incercari de scamming sau phishing

  1. Inseamna ca esti smecher, n-ai virusi, pana si site-ul realitatii tv avea ceva virusi. Cu toate ca odata am intrat pe site-ul tau, si-mi spunea ceva antivirusu’, ca ai vreaun cod aiurea.. si dadea redirect pe alt site.

  2. Pai pana nu am fost si eu atacat nu mi-am luat aceste masuri! Am avut niste probleme cu niste shell-uri dar acum le-am rezolvat!

Lasă un răspuns