click aici

Scanare blog impotiva incercari de scamming sau phishing


Am citit acum cateva zile la cineva pe un blog o metoda foarte buna pentru a proteja cat mai bine site-urile de pe platforma wordpress. Vin si eu cu o completare si cu o unealta foarte eficienta de scanare blog impotiva incercari de scamming sau phishing si multe altele precum diferite tipuri de malware, injectii php, erori de programare, erori de conectare la baza de date, siteuri defaced sau disabled, anomalitati in cod, scripturi “broken”, iFrames infectate, listare in blacklisturi, redirecturi fortate catre alte siteuri obscure, flood dinspre domeniul-gazda.

Sucuri SiteCheck - Free Website Malware Scanner_1368187948181

Sursa – Scanare Blog

 

Odata ce descoperiti sursa problemei cu acest tool este mult mai simplu sa aduceti site-ul la o functionalitate normala corespunzatoare.

Voi ce unelte de scanare a blogului folositi ?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Viewed – Press75 WordPress Theme

Viewed is a new full-screen photography theme that would be great for anyone looking to publish their photos using WordPress.

Ce navigator web vei alege in 2020?

Calculator, tableta, smartphone… atunci cand faci o cautare pe Internet, o faci prin intermediul unui navigator Web instalat. Daca ai

X v3.1.1 – Themeforest Premium WordPress Theme

X v3.1.1 – Themeforest Premium WordPress Theme X WordPress Theme – Overview Stacks – X includes multiple unique designs inside


2 comments

Write a comment
 1. Catalin
  Catalin 12 mai, 2013, 08:02

  Inseamna ca esti smecher, n-ai virusi, pana si site-ul realitatii tv avea ceva virusi. Cu toate ca odata am intrat pe site-ul tau, si-mi spunea ceva antivirusu’, ca ai vreaun cod aiurea.. si dadea redirect pe alt site.

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 12 mai, 2013, 09:44

   Pai pana nu am fost si eu atacat nu mi-am luat aceste masuri! Am avut niste probleme cu niste shell-uri dar acum le-am rezolvat!

   Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte