click aici

Ce este sablarea si de cate feluri este?!

Ce este sablarea si de cate feluri este?!

sablare

Sablarea cu nisip, sablarea cu margele de sticla sau sablarea abraziva este acelasi lucru. Timp de foarte multi ani termenul de sablare cu nisip a fost singurul utilizat pentru ca alegerea de atunci era nisipul. Vremurile s-au schimbat, si s-au descoperit noi materiale abrazive pentru sablare.

Cui sa i te adresezi daca doresti sa apelezi la servicii de sablare?
Pentru a beneficia de servicii de sablare de calitate trebuie sa apelati intotdeauna la profesionisti, certificati.
Una dintre firmele care se ocupa de sablare si se pricepe de minune la asta este SablamTOT. Firma dispune de personal calificat si echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora echipa poate realiza lucrari de cea mai buna calitate. Preturile pentru lucrarile de sablare sunt printre cele mai avantajoase preturi de piata de la momentul actual.

Indiferent din ce parte a tarii esti, SablamTOT iti promit ca se va ocupa de lucrarea ta.
In cazul in care esti din partea de nord a tarii, vesti bune, echipa se poate deplasa si executa servicii de sablare in Iasi, Suceava, Piatra Neamt.
Daca esti din partea de sud a tarii, echipa poate executa servicii de sablare in Craoiva, Ploiesti, Ilfov, Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina.
Daca esti din partea de vest a tarii echipa ofera servicii de sablare in Alba Iulia, Sibiu, Arad, Timisoara, Resita, Oradea, Cluj.

Echipamentul utilizat pentru o sablare este un blaster abraziv. Acest aparat functioneaza pe principiul de aer comprimat de inalta presiune, folosit pentru a forta un amestec de aer si material abraziv printr-o duza direct pe suprafata care urmeaza sa fie sablata. Particulele abrazive vor elimina rapid vopseaua, rugina, coroziunea, murdaria sau modificarile de culoare de pe mai multe tipuri de suprafete.

Pentru estul tarii, echipa Sablam-Tot ofera servicii de sablare in Galati, Bacau, Constanta si alte orase.

Desi nisipul este cea mai frecventa alegere. nu este si cea mai sanatoasa. Nisipul contine dioxid de siliciu, care poate cauza boli respiratorii grave. Tot nisipul are un grad foarte ridicat de umiditate si contine impuritati. Aceste impuritati pot duce la blocarea echipamentelor sau defectarea prematura a acestora. Nisipul nu functioneaza la fel de bine ca si alte materiale abrazive. Se poate folosi doar o singura data, iar apoi se transforma in publere si isi pierde capacitatile sale abrazive.
Alte materiale cu care se pot face lucrari de sablare sunt: gheata carbonica, bicarbonatul de sodiu, carbunele zgura, alice de otel, oxid de aluminiu, coji de nuca, stiuleti de porumb, margele de sticla etc.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ceasurile, un subiect…. barbatesc?

De curand mi-a atras atentia un subiect pe care nu credeam ca il voi aborda vreodata. Care este acela? Va

In sfarsit o usita deschisa

Stim cu totii ca in ziua de azi nu iti mai poti permite sa pleci oriunde pentru orice nimic cu

Dificil dar frumos

Nu conteaza cat de greu este, nu conteaza prin ce dificultati trecem…. nu, nu este vorba de ceea ce viata

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar