Ce este sablarea si de cate feluri este?!

sablare

sablare

Sablarea cu nisip, sablarea cu margele de sticla sau sablarea abraziva este acelasi lucru. Timp de foarte multi ani termenul de sablare cu nisip a fost singurul utilizat pentru ca alegerea de atunci era nisipul. Vremurile s-au schimbat, si s-au descoperit noi materiale abrazive pentru sablare.

Cui sa i te adresezi daca doresti sa apelezi la servicii de sablare?
Pentru a beneficia de servicii de sablare de calitate trebuie sa apelati intotdeauna la profesionisti, certificati.
Una dintre firmele care se ocupa de sablare si se pricepe de minune la asta este SablamTOT. Firma dispune de personal calificat si echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora echipa poate realiza lucrari de cea mai buna calitate. Preturile pentru lucrarile de sablare sunt printre cele mai avantajoase preturi de piata de la momentul actual.

Indiferent din ce parte a tarii esti, SablamTOT iti promit ca se va ocupa de lucrarea ta.
In cazul in care esti din partea de nord a tarii, vesti bune, echipa se poate deplasa si executa servicii de sablare in Iasi, Suceava, Piatra Neamt.
Daca esti din partea de sud a tarii, echipa poate executa servicii de sablare in Craoiva, Ploiesti, Ilfov, Pitesti, Ramnicu Valcea, Slatina.
Daca esti din partea de vest a tarii echipa ofera servicii de sablare in Alba Iulia, Sibiu, Arad, Timisoara, Resita, Oradea, Cluj.

Echipamentul utilizat pentru o sablare este un blaster abraziv. Acest aparat functioneaza pe principiul de aer comprimat de inalta presiune, folosit pentru a forta un amestec de aer si material abraziv printr-o duza direct pe suprafata care urmeaza sa fie sablata. Particulele abrazive vor elimina rapid vopseaua, rugina, coroziunea, murdaria sau modificarile de culoare de pe mai multe tipuri de suprafete.

Pentru estul tarii, echipa Sablam-Tot ofera servicii de sablare in Galati, Bacau, Constanta si alte orase.

Desi nisipul este cea mai frecventa alegere. nu este si cea mai sanatoasa. Nisipul contine dioxid de siliciu, care poate cauza boli respiratorii grave. Tot nisipul are un grad foarte ridicat de umiditate si contine impuritati. Aceste impuritati pot duce la blocarea echipamentelor sau defectarea prematura a acestora. Nisipul nu functioneaza la fel de bine ca si alte materiale abrazive. Se poate folosi doar o singura data, iar apoi se transforma in publere si isi pierde capacitatile sale abrazive.
Alte materiale cu care se pot face lucrari de sablare sunt: gheata carbonica, bicarbonatul de sodiu, carbunele zgura, alice de otel, oxid de aluminiu, coji de nuca, stiuleti de porumb, margele de sticla etc.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns