click aici

Amenajeaza bucataria in stil vechi


O bucatarie in stil retro te invita sa retraiesti momentele copilariei, in acelasi timp, o reinterpretare cu gust a stilurilor vechi poate da o nota de confort, caldura si eleganta bucatariei tale. Fiind vorba de bucatarie, poti opta si pentru o insula cu aspect vintage, atata timp cat spatiul va permite. Foloseste piese decorative colorate care vor iesi in evidenta. Poti aduce o vaza retro, cosuri de rachita, cutii metalice pentru ceai, cafea sau condimente, ori vase ceramice vechi. Culorile sunt la fel de importante si pot varia de la tonuri de maro, bej si alb, pana la culori precum rosu sau albastru, „sterse” de trecerea timpului. In combinatie cu lemnul clasic mai putem avea si piese din metal, sticla sau marmura, iar pentru o insula si mai practica, se pot adauga rotile. Nu uita ca stilul retro presupune o reinterpretare a designului de altadata, nu o copiere fidela a sa. Astfel, este indicat sa introduci si cateva accente actuale in schema decorativa: tacamuri si ustensile din inox matuit.
Va recomand ceasuri de perete retroboutique.ro si vaze decorative retro boutique!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cum ne afecteaza fumatul pasiv

Fumatul pasiv presupune inhalarea fumului de la o țigară consumată de o altă persoană, aflată în vecinătatea noastră. Lucrul acesta

Copilul din tine vorbeste

Planuirea unei petreceri pentru copii este un bun motiv pentru a lasa copilul din noi sa iasa la suprafata. Pentru

Oare asa sa fie?

Povesteam acum ceva vreme cu prietenii despre ceea ce ne dorim, despre ce am facut in ultima vreme si asa

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar