PFA – Un bun in mediul online.

PFADaca va mai aduceti aminte acum ceva vreme spuneam ca vreau sa-mi „deschid” un PFA … impropriu spus.. si ca acest vis vreau sa mi-l indeplinesc in prima jumatate a anului. Uite ca ne apropiem de jumatatea anului si PFA-ul a fost creat , de astazi sunt persoana fizica autorizata pe publicitate online si dezvoltare web.

Nu as fi reusit fara bunul meu prieten Cristian Ionita si pe aceasta cale tin sa-i si multumesc. E, aici vroiam sa ajung si sunt constient ca de aici pana aproape de varf am o cale foarte lunga de parcurs iar pana in varf mi se pare o eternitate .. dar cum mie imi place acest mediu online si toata munca pe care o depun , o depun din placerea de a crea nu cred ca imi va fi greu! Cu alte cuvinte iubesc ceea ce fac si mor de fericire cand vad un client multumit de prestatia mea si de serviciile mele.

Spuneam ca deabia de acum incolo incepe munca cea mai grea iar asta inseamna ca trebuie sa apelez la niste oameni de incredere si cu un potential ridicat in care succesul meu sa nu o dea in bara. Am nevoie de o echipa de oameni tineri care sa-mi creeze filme de prezentare a serviciilor mele dar si oameni de incredere care sa ma promoveze atat pe mine cat si serviciile mele.

Scriam inainte de anul nou un articol in care imi povesteam target-urile pentru 2014, revin la acel subiect cu foarte mici imbunatatiri. Sunt implicat in cateva proiecte online, proiecte care in scurt timp vor avea o explozie in mediul virtual datorita eforturilor noastre. Atunci cand am scris acel articol spuneam ca fara (macar) un PFA nu poti face treaba in mediul online.. vin acum cu un update si vreau sa spun ca am pierdut clienti importanti … clienti care mi-au cerut factura si singura factura pe care o puteam oferi era cea din paypal… adica nimic. Automat clientii mi-au promis ca daca revin cu o oferta cu factura ei vor apela la serviciile mele pentru ca stiu ca pot si se bazeaza pe mine.

PFA

Acum suneti-mi voi … ce inseamna un PFA? Acea hartie care atesta ca sunt o persoana autorizata si ceea ce ofer este din toate punctele de vedere legal. Acum spuneti cum mama masii sa nu pun 2,3 lei deoparte si sa-mi scot acea hartie, e adevarat am alergat dupa ea din usa in usa dar acum ca o vad „in rama” parca si-a meritat efortul!!!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “PFA – Un bun in mediul online.

  1. Un PFA iti aduce foarte multe beneficii, dar trebuie sa stii cum sa le culegi. Oricum, pe langa un PFA mai merge si cateva diplome de la anumite cursuri si mai stiu eu ce. Eu lucrez de acasa, program de patru ore si sunt multumit. Am timp liber destul si cand n-am ce face, lucrez. La mine e invers. Iti doresc mult succes!

Lasă un răspuns