eBloguri – O platforma pentru bloggeri

Multe persoane nu au inteles ce este defapt aceasta platforma unica din toate punctele de vedere! Sa va explic: Intreaga platforma este DOFOLLOW – Ce inseamna dofollow si la ce te ajuta pe tine bloggere iti voi arata intr-un cod:

<a href="http://www.exemplu.ro/" rel="follow">blogul tau</a>

Atributul follow inseamna ca linkul de pe site-ul unde l-ai inserat, respectiv eBloguri.Ro poate insemna un punct de plecare pentru motoarele de cautare gen Google, Bing, Yahoo catre site-ul tau.
Cum poti obtine astfel de linkuri? Oricefel de activitate pe aceasta platforma este rasplatita – Daca scrii articole pentru eBloguri pentru sectiunea blog primesti authorsip instantaneu pe articolul respectiv dar si un backlink dofollow catre blogul/site-ul tau.

ebloguriPlatforma are forum integrat: In acest site poti deschide subiecte pe diferite teme si sa le dezbati impreuna cu restul utilizatorilor. Dupa cum bine stiti astfel de activitati sunt  rasplatitte cu backlink catre blogul/site-ul tau. EBloguri are si optiunea ca fiecare membru sa poata crea grupuri restranse de prieteni unde totul se poate discuta „in familie”

Tot pe aceasta platforma lunar organizam diferite concursuri (nu va ganditi la scrierea advertorialelor) in care toti participantii pot promova aceasta platforma si pe langa binecunoscutul backlink puteti castiga fel de fel de premii de la sponsori (saptamana aceasta avem acest concurs).

ebloguriDaca nu v-am convins, sa continuam: Platforma eBloguri vine in spijinul bloggerului si cu subdomenii gratuite spre exemplu: nume.ebloguri.ro  (nu sunt acceptate site-urile de tip warez sau alte tipuri de site-uri ce incurajeaza o ilegalitate de oricefel) unde costurile de instalare, tranzitie (de pe wordpress, blogspot), monitorizare dar si suport pentru SEO sunt ZERO! Aceasta optiune gratuita este valabila si pentru ONG-uri sau alte tipuri de site-uri sau organizatii non-guvernamentale.

Pentru toti cei care doresc sa renunte la versiunea gratuita a unui site eBloguri vine in sprijinul vostru cu o versiune PREMIUM de  DOMENII, HOSTING si template-uri PREMIUM, costurile fiind aplicate doar pentru inregistrarea domeniului si dupa caz pentru template-ul premium restul pachetului fiind GRATUIT si ma refer la hosting, tranzitie date, suport SEO si alte instalari.

Deocamdata atat, sper ca de aceasta data sa intelegeti ce inseamna eBloguri si sa intelegeti ca toti cei care lucram la aceasta platforma lucram din dorinta de a satisface toti internautii care pasesc pe covorul nostru!
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

5 thoughts on “eBloguri – O platforma pentru bloggeri

  1. M-am inscris si eu pe aceasta platforma, sper sa se transforme in ceva fain! locco_smiley_15

Lasă un răspuns