click aici

In trafic


– Salutare, Un coleg ma receptioneaza?

– Spune colegu!

– Sunt la iesire din Targu Jiu si ma indrept spre Motru – Dr. Tr. Severin, avem ceva echipaje de politie pe traseu?

– Da colegu sunt cei de la RAR la iesire din municipiul Motru.

– Multumesc colegu Drum bun!

in trafic

Intodeauna e bine sa ai astfel de echipamente !

Aceasta este o discutie pe care o poarta toti soferii ce au in dotare pe masina o statie de emisie-receptie. Exemplul dat mai sus este o discutie pe care am avut-o acum cateva zile cu unul dintre „colegii” mei participanti in trafic .

De multe ori aceste statii montate pe masini ne salveaza buzunarul dar cu ajutorul recuperam si din timpul pierdut spre exemplu daca suntem opriti de un echipaj de pe marginea drumului pentru ca am depasit viteza admisa cu 20 kilometrii.

Sa nu credeti ca eu in acest moment incurajez vitezomanii… nu, nu, nu, vreau doar sa spun ca domnii agenti ar trebui sa fie si ei un pic mai indulgenti si sa nu arate paleta aia pentru orice mizilic, doar pentru ca ei reprezinta legea si ca pot face orice cu ea.

In fine sa revenim la dispozitivele noastre. Saptamana trecuta am avut de scris pe un alt site de-al meu un articol despre aceste minunatii numite statii emisie-receptie. Va dati seama ca nu puteam scrie acel articol fara a ma documenta putin sa stiu despre ce scriu dar si pentru conostinta mea generala.

Am „googalit” putin am citit alte articole scrie despre ele, cateva descrieri, comentarii s.a.m.d… si in ultima faza intru si pe site-ul caruia trebuia sa-i scriu articolul. Tot incercam sa gasesc ceva informatii pentru a-mi termina articolul ,m-a cuprins valul si am inceput sa rascolesc acel site pentru ca mai avem pe card vreo 500 RON pe care mi-am propus sa-i investesc in masina, in fine erau mai multi dar dupa ultimul meu drum de Bucuresti am cam avut probleme pe la masina (efectiv mi-a crapat cutia de viteze) si am ramas doar cu cei 500 RON, buuuun. Si am zis, ma tre sa-mi cumpar ceva pentru masina asta ca saracuta in 4 ani de zile de cand am cumparat-o doar benzina i-am luat 😀 a da, si o singura data i-am schimbat cureaua de distributie.

in trafic-1Si bun.. dupa ce am rascolit prin mai multe categorii de prin site: Boxe, DVD-playere auto, Detectoare radar, alarme m-am oprit la statiile emisie-receptie. Eu aveam asa ceva pe masina dar pe aceasta pe care am gasit-o nu o puteam rata. Este exact ca cele de le au taximetristii diferenta este ca aceasta are si display si este si portabila. Tac pac am tras produsul in cos, l-am platit direct online si acum astept sa-mi vina produsul! Pfu, ca sar de la una la alta, in cele din urma am facut un articol traznet de 1200 de cuvinte exact asa cum mi-a cerut clientul.

Voi aveti astfel de echipamente pe masina? De cate ori ati trecut pe langa domnii agenti de circulatie cu viteza regulamentara si doar i-ati salutat fara a mai fi nevoiti sa va traga pe dreapta? Eu unul recunosc! Nu plec la drum lung fara a-mi pune statia pe masina pentru ca recunosc mai apas si eu pe ici pe colo pedala de acceleratie si sincer sa fiu chiar tin la permisul meu de conducere.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

ClassiCraft v1.1.4 – Inkthemes Classified Ad Listing Theme

ClassiCraft is a Flexible, Powerful and Reliable Theme to create your own Classified Ads platform, you can now easily create

Master – Multipurpose Muse Template (Corporate)

Master is a multi-purpose muse template. This template has a one page layout with all the essential elements of a

Appointway – InkThemes Appointment Booking WordPress Theme

Appointway is a simple appointment booking theme. Business owners from different fields will love to use this theme for their


Tags assigned to this article:
in traficstatii emisie-receptietrafic

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte