click aici

Invatam lucruri pozitive


lucruri pozitiveTraim intr-o lume plina de iluzii, de eroi, de traditii si miracole. Traditiile noastre romanesti, au inceput sa nu mai fie asa respectate, iar anumite cantece populare romanesti au inceput sa aiba un caracter modern. Asa cum spunea Alexandru Philippide: “O bucurie nu este mare doar prin ea insasi, ci mai ales prin faptul ca trezeste si cheama amintirea altor bucurii mai vechi.

Oricand putem face o bucurie, fie ca o transmitem printr-o emotie, printr-un zambet sau printr-un gest foarte mic. In ziua de azi, zambetul este deseori inlocuit cu tristeatea, iar motivele care ar trebui sa ne faca sa zambim, ne trimit intr-un orient de apa tulbure. Inca din cele mai vechi timpuri, persoane din inalte ranguri au incercat sa mentina ordinea si disciplina, astfel incat populatia sa fie atrasa de zambete si de culori frumoase, si nu de tristete. Desi in ziua de azi, faptele bune se gasesc din ce in ce mai rar, unii oameni ne arata de ce lumea a fost creata si cu ce scop. Lumea a fost creata din iubire si pentru a impartasi iubire, insa daca noi ne nu gasim pe noi insine pe aceasta lume, ce scop mai avem?lucruri pozitive

Psihologia ne invata sa ne tintim atentia pe lucruri pozitive, pe culori frumoase, pe emotii constructive si sa ne gasim pe noi insine, sa ne exploatam avantajele si sa ne acceptam defectele. Chiar ieri am stat de vorba cu un prieten care a picat examenul de Bacalaureat, si dadea vina pe fraude. Noi, in loc sa ne concetram pe lucruri pozitive si sa ne canalizam energia pentru a evolua, o irosim pe scuze si pe minciuni. Te invit si pe tine sa faci un exercitiu de imaginatie si sa aprofundezi mai bine ceea ce am spus, cine stie, poate te vei gasi pe tine insuti, iar in viitorul apropiat vei invata sa evoluezi si sa te ridici mult mai usor, atunci cand culorile inchise te vor ataca.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Total Video Converter v3.61 Portabil

Multi m-au intrebat daca nu am sau daca nu stiu de unde poate descarca un video convertor.Pentru cei ce nu

Grafica in cuvinte…

Grafica in cuvinte… Pictura mentalizarii unor stari si culori sau ceea ce reprezinta ea dupa diferentele gandirii in functie de

Dezavantajele persoanelor care lucreaza la negru

Deseori, pentru ca nu au de ales, multe persoane aleg sa lucreze la negru. Munca la negru are   multiple


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte