click aici

Vacanta cu cortul


campingDupa cum stiti, mie imi plac excursiile. Imi place camping-ul, imi place sa stau cu cortul, imi place sa petrec ziua langa Dunare sau intr-o zona muntoasa. Imi place ca noaptea sa fac foc de tabara si sa stam toti cu niste bezele in bat la foc, sa ne jucam si sa dansam, sa mancam si sa petrecem. Mi-am luat corturi foarte mari, cat un apartament, cu hol si camere.

Mi-am luat si un generator de curent O Mac pentru ca noaptea, cand vreau sa stau pe laptop, sa am unde. Mi-am luat un modem cu mine (stick USB) si am gasit un program cu care pot porta netul. Deci toti din cort avem internet wireless. Am si o ghiuveta portabila cu bazin de apa. Pur si simplu, conditiile sunt ca la oras. Pentru iarna, mi-am cumparat de la O-mac freze de zapada atasabile la masina si pompa pentru stropit O-Mac. Pur si simplu, ofer conditii chiar si iarna, astfel incat, sa ne putem bucura impreuna de un concediu frumos. Luna acesta nu am cum, insa luna viitoare am pregatit impreuna cu parintii si socrii mei, sa mergem in camping. Le-am spus de pe acu’ sa nu-si faca planuri pe data de 25-30 deoarece vor merge cu mine la camping.

Punem toti niste bani sa luam cativa pui, un iepure, mici si bautura ca sa avem cu ce ne sustine pofta de distractie. Voi lua generatoarele cu mine si voi instala wireless-ul, voi pune ghiuveta si cand voi instala  cortul, vreau sa le ofer conditii superbe. Personal, cred ca este ceva de vis sa ai asemenea conditii in camping. Fie ca ploua sau furtuna, corturile raman bine prinse si niciodata nu va ploua inauntru. Cortul este protejat complet, iar generatoarele le pun inauntru ca sa le feresc de vreme rea.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Siri – Multi-Purpose Responsive WordPress Theme (Portfolio)

Preview wordpress theme & Download wordpress theme Introducing Siri. Siri is a stunningly beautiful theme that oozes class and sophistication.

Mihai Eminescu – Biografie

Biografie Într-un registru al membrilor Junimii Eminescu însuși și-a trecut data nașterii ca fiind 20 decembrie 1849, iar în documentele

Romania – Grecia : Baraj de mondiale

Tati Pitzi acum tre sa zic lasa-nee . Daca pana acum te-ai vaitat ca am avut meciuri grele acum ce


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte