click aici

BizPharma este solutia completa


O data cu aparitia cardurile si cu diverselor stiri de la televizor legate de acestea, am inceput si eu sa ma informez putin despre ele. Par destul de simple si cat de cat sigure. Cel mai important lucru, e ca sunt utile, toate informatiile necesare in cazul unui accident se gasesc pe ele.

bizDe-asemenea am citit si despre acele cititoare de carduri, cu toate intarzierile lor. Din fericire sunt o multime de firme care ofera spre vanzarea asemenea cititorare, precum e si bizpharma.ro. Acestia ofera discount-uri si multe altele, precum si inlocuirea unui cititor de carduri in 24 de ore de la defectare.

BizPharma este o solutie completa pentru o farmacie, de gestioanre a tuturor activitatile, de altfel foarte laudata si recomandata de multi, care de-asemenea garanteaza siguranta stocurile si financiara, service non-stop si diferite asistente. Nu intru in detalii, oricum pentru multi pare chineza si ce am spus pana acum.

Ideea e ca farmaciile romanesti au de unde alege, orice nevoi ar avea. Singura problema pe care am observat-o prin oras, e ca nu gasesc diferite medicamente. Un spray nazal pentru alergii m-a facut sa merg pe la sase sau sapte farmacii. La ultima am gasit deoarece atunci descarcau marfa. Nu stiu care e problma cu stocurile, dar in cazul unei urgente, poate fi o problema grava.

Imi amintesc cand am intrat intr-o farmacie zilele aceastea si era o fata care nu prea stia ce face. Se simtea pierduta in atatea aparate, ba imi lua cardul, ba mi-l dadea, ba imi lua banii, ba nu imi dadea restul. Cred ca se simtea si ea bulversata de atatea carduri. Cardul de reducere si cardul de plata. Numai carduri avem. Eu portofelul gros datorita cardurilor, nu a banilor. Cardul de la banca, de la vreo doua farmacii, de student, inca unul de la banca de student, ceva magazine, cred ca se strang vreo 10.

Cum am ajuns.. numai carduri. La fiecare din ele fiind un alt cititor de carduri. Daca te gandesti asa un pic, pare a fi o afacere profitabila, insa nu stiu cum se descurca fiecare cu problemele, gen concurenta.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

TU si doar TU

Eram gelos pe „somn” ce mi te rapea pentru a te cuprinde in bratele sale, lasandu-le pe ale mele, in

Cea mai buna vacanta dintotdeauna

Pentru ca piticul nostru a crescut cred ca anul acesta vom avea parte de cea mai buna vacanta pe care

Te iubesc draga mea

Ti-am spus azi ca te iubesc? Nu? Te iubesc, draga mea draga dragoste, te iubesc cu fiecare clipa ce trece


Sari la bara de unelte