click aici

Ce-mi doresc eu mie…


nixserverUșor ușor iese lenea din mine și ma gândesc sa fac ceva cu care sa ma mândresc. Într-adevăr nici nu am prea tras de mine asa de tare după sărbători… și sunt și leneș din fire după ce mănânc bine 😛 (glumesc). Mai nou, m-am apucat de o platforma de filme online, care încă este în construcție și la care voi lucra necontenit pana când găsesc absolut tot de ce am nevoie. Având nevoie de un host și în astfel de domeniu am nevoie de un host care sa îmi ofere cele mai bune servicii în legătura cu Servere dedicate. Sunt foarte ordonat atunci când vine vorba de ceva ce fac cu drag. Nu as vrea ca peste câteva săptămâni sa ma plâng de el. Țin sa anexez pe aceasta cale, ca am găsit ceea de ce aveam nevoie. nixservers.ro este firma care vreau sa ma găzduiască nu numai pe aceasta platforma ci și pe altceva la care ma voi gândi mai bine după ce îl termin pe aceasta. Cu Servere dedicate

la un preț super rezonabil care nu trebuie sa îmi scape. Am fost foarte măgulit de rapiditatea de răspunde cerințelor sau suportului în ceea ce tine de controlul tehnic al host-ului. Atunci când am avut nevoie de un răspuns, atunci mi sa răspuns. Adică am scris un E-mail acum și în 7 minute am primit răspunsul de care aveam nevoie. Precizez ca aceasta firma oferă un pachet super tare. Înregistrezi domeniu .RO pe viata cu doar 33€ incadrandu-se în același timp și găzduirea care ți-o oferă gratuit. Tind și vreau sa fac ceea ce mi-am propus folosind serverele dedicate de la firma nixservers.ro. Recomand și susțin intangibil aceasta platforma de hosting.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Planuri de vacanta

Nici nu am inceput bine noul an si eu deja imi fac planuri de vacanta. Deocamdata imi fac bagajele… Cum?

Viata la tara 2

…Continui prin acest articol capitolul Viata la tara! Vecinul de langa casa, niciodata nu te lasa, asa zice o vorba

Anul acesta avem Mos FunGift

Suna haios dar este adevarat, anul acesta cei de la fungift.ro s-au gandit sa devina Mos Craciun si sa imparta


2 comments

Write a comment
 1. Cosmin
  Cosmin 31 ianuarie, 2013, 19:06

  Super tare…abia astept sa vad ce mai ai in capu ala 😛

  Reply this comment
 2. Marius
  Marius 31 ianuarie, 2013, 20:54

  Cu siguranta multi sunt nerabdatori sa vada ce iese din platforma aia,si iti uram succes!

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte