click aici

Jocuri de lumini


bec cu ledIntotdeauna am fost pasionat de luminite, chiar si iarna, ieseam in oras cu tata cu masina, la plimbare. Adoram sa vad luminile, nu ma puteam satura niciodata, mai vroiam la infinit. Acasa veneam putin trist, dar si aici aveam multe luminite. Stateam fericit in camera, cu portocalele si ciocolata si ma uitam pierdut la beculete.

Aceasta pasiune o mai am si acum, doar ca acestea sunt mai economice. Am un bec economic deasupra biroului cu care petrec fiecare seara, pana dimineata devreme. Consumul e foarte mic si arde cateva mii de ore fara probleme. La birou am si niste becuri cu led, in special pentru a crea o lumina asa mai slaba in camera, de orice culoare. Le ador.

E o atmosfera de basm, ba chiar am si telecomanda la ele, din care setez culoarea, intensitatea si la parind sau sting. Preturile nu sunt atat de mari, iar consumul este sub 5W pe metru de banda. Inca nu am avut ocazia sa incerc becurile cu halogen. Am inteles ca acestea se inlocuiesc foarte usor, iar calitatea luminii e excelenta.

Am o idee in cap care vreau sa o aplic in urmatoarele saptamani, ceva leduri prin toata camera, RGB, adica care pot emite orice culoare si cu telecomanda. Trebuie sa verific cele de la Philips mai intai, cu siguranta au si ei ceva de calitate. Nu vreau sa investesc in ceva ce nu va mai functiona peste cateva zile sau saptamani. Vreau ceva de durata, sa ma pot bucura cativa ani, tinand cont ca nu va fi totul aprins nonstop.

Sunt foarte entuziasmat de idee si chiar nu as merge pe ceva produse fara nume, care sa ma lase cand imi e lumea mai draga. Totusi, ceea ce vreau sa fac nu cuprinde foarte multe lumini, ideea e sa nu fie deranjant, ci frumos, consum cat mai mic si cat mai usor de folosit. Wireless totul daca se poate. Pentru asta e nevoie de un transformator puternic, un modul wireless si de leduri. Cred ca voi cumpara leduri si cu dulie la 220V, tot cu telecomanda. Sunt foarte curios cum se vad.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Petalele rasfatate

Zâmbetul petalelor răsfățate de răsăritul soarelui mi te apropie mai îmbujorată ca oricând, floare de mac! Îmi sunt atât de

Fragmente de viata

Trecuse o vreme de cand nu se mai vazusera… Ea, acum o domnisoara distinsa, eleganta… Nu mai avea acele codite

Eu si cu mine suntem doua persoane .

Sunt, si sper sa nu starnesc controverse, caci doar eu, unul, de parere ca omul are doua firi… Una pe


Sari la bara de unelte