click aici

Alocatiile si pensiile suspectilor de coronavirus vor fi livrate la domiciliu

Alocatiile si pensiile suspectilor de coronavirus vor fi livrate la domiciliu

Posta Romana trebuie sa livreze pensiile si alocatiile persoanelor aflate in autoizolare. Postasii care se vor ocupa de aceste livrari vor purta masti, manusi si ochelari de protectie.

   Iata ce declara Posta Romana

Posta Romana a anuntat ca isi va respecta toate obligatiile privind livrarea pensiilor si a alocatiilor.

„Compania Naţională Poşta Română se alătură demersurilor instituţionale de prevenire a răspândirii virusului Covid-19 şi a dispus măsuri administrative pentru contactul controlat al salariaţilor poştali cu persoanele aflate în carantină sau autoizolare. Referitor la decizia de a suspenda livrarea trimiterilor către adresele poştale în care se află persoane în carantină sau autoizolare, precizăm că a fost o decizie cu aplicabilitate limitată, până la momentul la care instituţiile abilitate urmau să ne transmită modalitatea de lucru stabilită, în vederea colaborării cu Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică, acestea urmând să transmită periodic lista cu persoanele care se află în situaţiile mai sus menţionate”, s-a precizat intr-un comunicat al companiei.

In urma discutiilor avute cu reprezentantii Ministerului Sanatatii s-a stabilit ca nu exista niciun risc atata timp cat postasii sunt dotati cu echipament specifice.

„Reamintim că suntem în contact permanent cu autorităţile locale abilitate şi cu Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică şi menţionăm că, până în acest moment, niciun beneficiar de prestaţii sociale nu a fost afectat şi nici nu anticipăm să existe vreun caz în care vreun client să nu îşi primească drepturile cuvenite. Aceste măsuri vizează protejarea angajaţilor noştri, dar şi protejarea populaţiei, limitând astfel răspândirea cu noul tip de coronavirus”, s-a mai precizat in acel cominicat.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a scris pe pagina sa de Facebook “Persoanele afectate de coronavirus respectiv cu suspiciune de a purta virusul nu pot fi lăsate fără nicio formă de venit. Mai ales în condiţiile actuale în care au nevoie de medicamente, hrană. La fel cum acestor persoane suspecte de virus, autoizolate la domiciliu, cineva la duce de mâncare şi orice alt lucru necesar, şi pensia le va fi livrată! Poşta Română trebuie să îmi prezinte soluţii pentru ca, în condiţii de siguranţă, toţi pensionarii, toţi beneficiarii de ajutoare sociale să-şi primească drepturile. Cei care le primesc pe card deja le-au primit, acum vorbim despre cei care le primesc în numerar. Poşta este în contract cu instituţia aflată în coordonarea Ministerului Muncii – Casa Naţională de Pensii Publice pentru distribuţia, în numerar, a drepturilor de pensie şi a prestaţiilor sociale. Pentru orice problemă există soluţii şi în cursul zilei de astăzi Poşta îmi va prezenta soluţii, ca în orice relaţie contractuală”.

In prezent in Romania sunt 6 cazuri de infectare cu virusul COVID – 19, acceseaza https://www.ucoz.ro/ pentru mai multe stiri.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Related Articles

Optiuni pentru un imprumut rapid de bani

Ce se intampla atunci cand fondul dvs. de urgenta nu este suficient? Lipsa unui loc de munca pe termen lung

Despre apa minerala alcalina

Stiti cum sunt acele povesti despre fel si fel de lucruri pe care toti le credem mai mult sau mai

Dupa dezastrul colectiv tot auzim despre ignifugare. Ce este de fapt?!

Din nefericire, dupa dezastrul din clubul Colectiv am tot auzit despre ignifugare si despre riscurile ce apar daca anumite materiale

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte