3 vehicule side-by-side cu lățimea 60 inch din lineup-ul Can-Am

image001

Există atât de multe categorii și opțiuni în lumea side-by-side-urilor la ora actuală, încât suntem adesea întrebați în ce constă criteriile de alegere a vehiculului potrivit. Modelele side-by-side 60 inch au caracteristici deosebite pe care le caută de obicei entuziaștii off road-ului atunci când sunt pe cale să achiziționeze un SxS.

Side-by-side-urile categoria 60 inch sunt mai accesibile decât modelele sportive cu motoare supraalimentate sau cele cu suspensie lungă. Segmentul 60 inch se adresează exact acelor fani ai off road-ului care caută aventura pe trasee montane și nu vor nici să spargă banca.

CAN-AM MAVERICK SPORT – caracteristici cheie: cele două opțiuni de motor (1000 / 1000R) cuplate la cutia CVT furnizează o experiență antrenantă de riding, confort și opțiuni de depozitare, accesorii extra.

image002

Can-Am a creat o alternativă între Maverick Trail și Maverick X3 introducând gama Sport. Maverick Sport este disponibil cu două opțiuni de motor, o transmisie CVT optimizată, portiere pentru protecție optimă și cockpit spațios. Interiorul este dotat cu soluții de stocare. Maverick Sport este unul dintre cele mai confortabile SxS-uri din industrie, asigurând confort chiar și pe distanțe foarte lungi. Multitudinea accesoriilor din catalogul Can-Am face din acest model o alegere inspirată de vehicul 4×4 de teren sporty cu două locuri. Specialiștii în domeniu vă recomandă modelul DPS 1000R din familia Maverick Sport datorită puterii crescute și dotării standard cu Dynamic Power Steering.

CAN-AM MAVERICK SPORT MAX are drept caracteristici cheie un șasiu extins ce oferă condiții optime de acomodare pentru 4 persoane și loc suficient pentru stocare. Motorul cu performanță dovedită 976 cc V-twin și amortizoarele Fox de ultimă generație permit o livrare lină a puterii. Versiunea cu 4 locuri a lui Maverick Sport, modelul Maverick Sport Max merită inclus în acest top, fiind ideal pentru cei care vor mai mult spațiu pentru pasagerii din față și din spate, în comparație cu alte vehicule similare cum sunt Teryx4 și Wolverine X4. Ampatamentul nu este la fel de compact ca la alte modele cu 4 locuri din această listă, însă Maverick Sport Max are avantajul de a fi o opțiune sporty. Suspensiile și motorul puternic contribuie la o pilotare lină în condiții de viteză. Riderul va fi inspirat să continue plimbarea cât de mult poate sau, mai bine zis, până acolo unde îi permite rezervorul de 38 litri.

image003

Cu o poziție mai joasă de pilotare față de modelele concurente, Maverick Sport Max are un stil relaxat. Interiorul dispune de opțiuni de stocare și portiere complete. Există o colecție întreagă de accesorii pentru Sport Max, astfel încât aventura pe traseele preferate să fie memorabilă.

Can-Am Traxter are drept caracteristici cheie accesoriile numeroase, motorizările cuplate la o transmisie CVT standard și cabina confortabilă cu spațiu amplu destinat depozitării. Poate fi o misiune grea să alegi modelul potrivit necesităților, având în vedere că există atâtea modele diferite în line-up-ul Traxter. Deși are lățimea puțin peste 60 inch, Traxter merită inclus în acest top datorită diversității de modele și opțiuni. Modelele de bază dețin toate featurile standard și de confort care îl fac pe Traxter să se remarce în mulțimea de competitori. Aceste trăsături vin sub forma unei bene standard încăpătoare, la care se adaugă capacitatea de remorcare de 1.134 kg, capacitatea de încărcare de 680 kg și capacitatea de transport de minim 3 persoane, cât și interiorul deosebit de funcțional. Nu ai cum să dai greș optând pentru un vehicul Traxter dacă ai nevoie de un SxS construit pentru muncă și recreație.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns