Nu spune hop pana n-ai sarit gardul !

Dat fiind ca in aceasta seara, la orele 20:00 trebuia sa ajung la un eveniment foarte important pentru mine, si anume la Creative Combo in Tg.Jiu, castigasem de la BlogEvent.Ro 2 invitatii si nu puteam sa lipsesc plus ca am promis organizatorilor ca voi veni cu informatii calde de la acest mega show.

Pe la ora 18:30 m-am urcat in masina impreuna cu un prieten cu un Ford Mondeo si am pornit la drum. Am plecat mai devreme in cazul in care am fi intampinat ceva probleme cu masina pe drum sa avem timp sa le rezolvam si sa ajungem si la timp la eveniment. Zis si facut! Am pornit-o la drum foarte entuziasmati amandoi. Pe la jumatatea drumului, aproximativ, auzim un trancanit ciudat la masina. Pe moment nu i-am dat importanta pentru ca aveam si muzica pornita si am crezut ca doar ni se pare. Eiii… nu era asa… mai mergem 1km-1,5km si iarasi trancanitul. Ce sa fie, ce sa fie? Am tras masina pe dreapta si am inceput sa inspectam…

Pana la urma ne-am dat seama ca ne lasase cureaua de distributie. Ei, de asta aveam nevoie acum! Tin sa mentionez ca pe langa faptul ca eram la mijlocul drumului, ne mai aflam si intr-o zona unde nu erau nici case daramite un service auto sau un macar un magazin de piese auto. Singura noastra sansa de a ajunge la timp la eveniment era sa sunam pe altcineva sa vina dupa noi. Ne-am luat agendele la rand dar… degeaba, toti erau ocupati.

Nu ne-a ramas decat sa incuiem masina, sa o asiguram ca sa fie in siguranta pana maine, si sa asteptam microbuzul sa facem cale-ntoarsa. Si uite asa… am pierdut si marele eveniment si am nenorocit si masina. Acum sa vedem ce ne rezerva ziua de maine cand vom merge dupa masina… poate mai descoperim si alte nereguli la ea.. doar asa.. ca sa fie treaba – treaba!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

4 thoughts on “Nu spune hop pana n-ai sarit gardul !

  1. Deci vreau sa spun ca sunt terminat … cat e ceasul ? acum am ajuns acasa … plecat de la 18:30 ….

  2. Asta e viata Mark . poate data viitoare voi pleca cu masina mea nu ma mai duc cu x si y cu toate rablele

Lasă un răspuns