click aici

Road Trip (2000)


Când ai o relaţie sigură – un angajament serios – să faci sex cu altcineva…
Nu înşeli pe nimeni dacă te afli în cu totul altă parte.
Nu este greşit dacă eşti prea pierdut ca să ţi-o aminteşti, pentru că dacă nu poţi să-ţi aduci aminte, atunci niciodată nu s-a întâmplat cu adevarat.
Nu faci un lucru rău dacă eşti cu două persoane în acelaşi timp pentru că ele se neutralizează una pe cealalaltă.
Dar în mod cert este o trădare dacă înregistrezi ceea ce s-a întâmplat şi cineva, accidental, trimite caseta prietenei tale.
Tocmai acest lucru i s-a întâmplat lui Josh – spre oroarea lui.
Descoperind greşeala, Josh îi trage dupa sine pe doi dintre prietenii lui de colegiu – şi un coleg nu prea simpatic care întâmplător este proprietarul maşinii – într-o SUPER escapadă de 1800 mile pornind din Ithaca, New York la Austin (nu Boston), Texas pentru a-şi salva romantica relaţie.
Regizorul şi totodata scenarisul Todd Phillips comenta „Am vrut să creem nişte personaje haioase şi sa le ‘punem’ pe şosea. Odată ce am avut un motiv serios pentru ca să le dăm drumul, am putut în fapt să realizam orice… să le punem în diferite situaţii şi să vedem cum reacţionează. Într-o excursie pe şosea se pot întâmpla multe…deci este o comedie cu resurse nelimitate…”
Breckin Meyer (Josh) vorbeşte despre personajul pe care-l interpretează: „Josh este acel individ care se simte la adăpost având o relaţie stabilă cu aceeaşi fată de când avea cinci ani. Este aproape cş şi când ar fi trăit toata viaţa într-un fel de cutie dar în final cineva deschide cutia…şi există aceasta reală hot girl… „.
E.L. interpretat de Seann William Scott este cel mai bun prieten al lui Josh şi îl insoţeşte pe acesta în escapada. Rubin (Paulo Costanzo) este creierul grupului. Cei trei au totuşi nevoie de o maşină. Singurul pe care-l cunosc şi care are o masina este Kyle (DJ Qualls) deci el şi maşina lui completează grupul.
Sursa: cinemagia.ro
Notă IMDB: 6.4
Durată: 93 minute
Gen: Aventură, Comedie

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cum alegem pilote si perne pentru un somn mai bun

Somnul este un proces esential in care ne refacem dupa o zi obositoare de munca, acumuland energie. Neglijarea somnului poate

Cat de important este sa tii o casa curata

Este foarte important sa tii o casa curata În orice casă, unele sarcini de curățare produc groază în unii membri

Obiceiuri care garantează succesul financiar

Succesul financiar este perceput subiectiv. Pentru unii înseamnă să nu aibă datorii la bancă, pentru alții să aibă un cont


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte