click aici

Informatia la ea acasa

Informatia la ea acasa

Este foarte greu sa mergi intr-un oras in care nu ai mai fost nicioadata si nu cunosti pe nimeni. Spun acest lucru pentru ca mie mi s-a intamplat si nu as dori nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. Anul trecut ma aflam intr-o mica drumetie prin tara si, la un moment dat, am ajuns in Bucuresti. Dupa cateva zile petrecute aici, mi-am facut cateva cunostinte insa nu foarte apropiate. La un moment dat m-am simtit foarte rau si am zis sa imi fac cateva analize pentru ca aveam o stare tare ciudata.

zilesinoptiInitial am pus aceasta stare pe seama oboselii si a emotiilor datorita tuturor lucrurilor si locurilor pe care le vazusem si care pana atunci imi fusesera straine insa starea mea se agrava pe zi ce trecea. Trebuia sa merg urgent sa imi fac un control ceva. Dar, fiind intr-un oras strain, necunoscand decat foarte putini oameni care nu imi erau atat de apropiati incat sa ma ajute, am incercat sa ma descurc prin forte proprii. Am intrebat o persoana intalnita pe strada de un loc de unde as putea afla mai multe informatii despre diferite clinici si acesta m-a indrumat sa intru pe site-ul ZilesiNopti pentru ca aici aveam sa gasesc orice informatie ma interesa.

Intr-adevar, asa a si fost. Am gasit aici o clinica foarte buna, Clinica Sanador Victoriei. Aici se pot efectua consultatii, explorari functionale si imagistice (inclusiv tomografie computerizata, RMN, ecografii 4D, mamografii, osteodensitometrie), analize medicale de laborator, servicii stomatologice.

Bineinteles ca pe acest site era trecut atat un numar de telefon la care puteam suna pentru a-mi face o programare cat si adresa unde se afla aceasta clinica. Iata ca pana si un necunoscut imi poate furniza date utile. Acest site m-a ajutat pe toata durata miniconcediului meu in capitala… m-a dus la o clinica foarte buna, mai apoi mi-a aratat cam aproape tot ce puteam vizita dar si diferite evenimente organizate in Bucuresti de care inainte nu stiam…

Este clar ca ZileSiNopti aduce informatia exacta in casele noastre si il putem accesa cu un simplu click… Este suficient sa indraznim doar!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Progresul social-decadere?

Nu, progresul reprezinta o evolutie in bine, a ridicat fiinta umana de la stadiul de primata, fara indoiala. Exemple in

Un concurs de pescuit de milioane

Lucrez de cativa ani intr-o cariera, unde ne ocupam de exploatarea carbunelui. Dar nu despre asta vreau sa va povestesc,

Latura feminina – de nepatruns si de neinteles

Mi-am fortat limitele si am incercat imposibilul: sa inteleg specia femeiasca. Cum rasa „ele” este ghidata de o logica aparte,


Sari la bara de unelte