Momente triste inlocuite cu momente minunate de la Beko.Ro

beko

Era o zi obisnuita ca orica care alta, in care abia astepti sa ajungi acasa si sa te poti bucara de o noua zi fericita si sa stai linistit acasa, si totul sa fie perfect doar sa te relaxezi si nici macar musca sa nu te deranjeze si sa dormi toata ziua. Vine sunetul magic, acel moment cand auzi un clopotel alarma sau ceva ca sa incheiat ziua de lucru si fugi acasa.

beko

Eram fericit din ce in ce mai mult ba chiar am alergat pana am ajuns acasa dar cand am intrat pe usa mi s-a dus dintr-o data tot cheful de viata, pentru ca imaginea ce am vazut-o era o mare balta de apa si sotia mea care nu credea ca masina de spalat tocmai se stricase.

Momente triste inlocuite cu momente minunate de la Beko.Ro

Am stiut ca urma o sedinta in familie in care sa stabilim ca eu ar trebui sa dorm si sa ma prefac ca a fost un vis dar nu era asa niciodata, am stat de vorba si am inceput sa cautam amandoi de unde am putea sa cumparam una mai ales ca era mijlocul lunii acea perioada cand nu se da salariu si nici nu urmeaza sa vina prea curand, asa ca ne-am resemnat si am inceput sa sunam prieteni rude ba chiar internet, si fix cand era sa ma dau batut am gasit un site ce mi-a deschis ochii si mi-a atras atentia.

I-am contactat imediat ce am ochit din departare o minunata masina de spalat rufe care parea a fi exact ce aveam nevoie si m-au asigurat ca totul o sa fie bine.In ziua in care a venit noul aparat in casa noastra parca sa schimbat ceva, sunetul masini cu care eram obisnuit, acele momente cand se mai bloca usa, acum nu mai erau ,erau inlocuite de ceva la care unoeri ma intrebam daca am dat drumul la masina sau daca sigur avem si nu a fost imaginatia mea.

beko

Totul revenise la normal ba chiar mai mult totul era perfect. Cu timpul am decis sa schimbam mai multe lucruri mai ales ca am vazut ce fel de produse puteam obtine de la Beko.ro asa ca toata casa dupa cele cumparate era o simfonie a linistii pe care o iubeam asa mult, mai ales inainte de culcare mai obisnuiam sa intreb ce se aude si tot eu imi raspundeam: ”Nimic… doar linistea”.

Am inceput sa recomand tuturor ce ma intrebau de unde am facut rost sau isi doreau si imi cereau o parere, pentru ca atunci cand am avut nevoie am fost ajutat asa si eu acum.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns