Copilul tau isi traieste copilaria?

Copilaria te formeaza ca om. Iti formeaza caracterul si iti ofera cei 7 ani de acasa. Probabil de aceea noi, generatia mea, am acordat atata importanta copilariei. Probabil de aceea generatia mea este mult mai educata, mult mai civilizata si mult mai responsabila. De asemenea, consider ca cei care si-au trait asa cum trebuie copilaria, sunt mult mai descurcareti in viata. Acuma toti se axeaza pe tehnologie, pe statul in casa la calculator. Cele mai bune domenii sunt legate de IT, cum ar fi reparatii laptop sau pentru o simpla curatare laptop de praf.

Copilul tauTineti minte cand singura noastra „consola” era formata doar pentru jocuri 2/3D? Consola aceea cu doua butoane, cu doua console minimalistice si cu un pistol special pentru jocul acela in care impuscam rate? Mai tineti minte? Mai tineti minte cand stateam pana noaptea tarziu intr-un joc de pitulusu sau cand razboiul se ducea la un meci de fotbal? Mai tineti minte cand de greu era sa te feresti de mingi la un ratele si vanatorii?

Mda. Timpul a trecut. Totusi, haideti sa transmitem copilaria noastra si copiilor nostrii, ce ziceti?

Particip la concursul Jocurile Copilariei organizat pe Gandim Rational.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

4 thoughts on “Copilul tau isi traieste copilaria?

  1. Sincer vorbind, cred ca ar trebui sa combinam jocurile copilariei generatiei noastre cu cele ale copiilor nostri. Recunosc ca atunci cand eram mica, ne distram foarte mult, plus ca socializam, ne petreceam timpul afara.

  2. Apropo de console. Eu aveam Terminator. Asa parca ii zicea. Si jocurile erau pe casete sau dischete. 🙂

Lasă un răspuns