Gestionarea resurselor

Solutii de salarizare si resurse umaneContabilitatea este foarte importanta intr-o familie. Sotia mea fiind contabil, imi este mult mai usor cu banii, iar ea ii gestioneaza astfel incat sa ne ajunga sa ne platim si datoriile, dar sa ne si traim viata. O simpla cosultanta de resurse umane te poate ajuta enorm de mult pentru urmatorul interviu / posibil job. Insa haideti sa revin la mine. Sotia mea gestioneaza banii, ia ea se duc toti, iar ea, usor ii gestioneaza. Platile le facem online, iar intr-un timp foarte scurt aflam si cu ce ramanem. Dupa un calcul de salariu si o administrare de personal, aflam ca mai ramanem cu vreo 800 lei in casa. 25% ii punem de o parte, iar de restu, ne asiguram hrana. Desigur, nu tot timpu’ punem de-o parte bani, alteori vin luni la rand in care puscuta de economii ramane neatisa. Insa ne descurcam.

Mi-am dat seama ca o femeie gestioneaza mai usor banii unui barbat. De exemplu eu nu as fi stiu de un calcul de salariu, de administrare de personal sau de beneficiile dupa urma unei consultante de resurse umane. Mi-am dat si eu seama cat de … “prost” stau la unele capitole importante in viata. Si totusi, femeia ne scoate din incurcaturi. Platile online le fac eu, iar dupa, banii care mai raman in cont ii gestioneaza ea.

Fondul de economii il pastram pentru a cumpara o masina noua, sincer sa fiu, m-am cam saturat sa tot stau acasa cand toata lumea e la Dunare. M-am saturat sa nu pot pleca intr-o excursie si sa nu avem posibilitatea de a ne relaxa un pic. Daca doresti sa inveti mai multe despre aceste aspect, cum ar fi calcul de salariu, consultata de resure umane si administrare de personal, te invite sa apelezi la serviciile HRP.ro. Vei ramane surprins de cate poti invata.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Gestionarea resurselor

  1. Foarte bine pusa la punct contabilitatea, se vede ca exista un membru al familiei care activeaza in domeniu. Partea cu masina noua insa are plusuri si minusuri. Este foarte clar ca o masina noua este mult mai simplu si ieftin de intretinut pe termen lung. Problema este ca sunt foarte scumpe, in special marcile bune. Daca optezi pentru o masina sub 7000 de euro noua, exista riscul sa te coste foarte mult intretinerea in 200.000 de km. Cred ca este mai rentabil o masina economica si fiabila, second hand, cu rulaj de pana in 100.000 km.

Lasă un răspuns