click aici

Visul mortii


visul mortiiExista o vorba din batrani ce spune sententios: „cand in vis mori, mori si in realitate„. Este un simplu crez, nimeni nu stie cu adevarat, pana la urma daca ai supravietuit visului esti viu, nu poti proba suficient moartea din vis.  Atat exista in „dosarul” visului ce ucide in realitate, vorbe din batrani si imaginatia omului tradusa in povesti, literatura si film. Insa cu totii stim ca psihicul poate influenta, intr-un mod sau altul, fizicul, iar visul este o traire psihica de o intensitate aparte, deseori dupa un vis suntem mai obositi decat dupa un maraton!

Visam mult, in vis lucruri imposibile devin posibile, de cele mai multe ori straniul este prezent. Si daca in general vizam banal, sunt si momente de cosmar, caderi in gol, accidente, dar nu murim, ceva parca ne trezeste si… supravietuim visului! Usurati, ne reglam respiratia si gandim cu o teama inca prezenta, „a fost doar un vis!

Acum vin si intreb, voi ce parere aveti, a fost doar un vis sau am fost mai aproape de moarte ca niciodata? Dar daca nu ne trezim si murim in vis?  Multi, tineri sau batrani, perfect sanatosi, se culca seara iar peste noapte… dimineata sunt morti! Verdict? A cedat inima, un atac cerebral… daca ai o parere, poate o spui aici. 😉 Si de ce nu, povesteste visul tau, daca exista, in care ai fost la un pas de moarte.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ce te legeni? – Mihai Eminescu

Ce te legeni? – Mihai Eminescu – Ce te legeni, codrule, Fără ploaie, fără vânt, Cu crengile la pământ? –

Peisaje reci – Iarna pe sfarsit (FOTO)

Peisaje reci – Cuvintele sunt de prisos, imaginile vorbesc.

Ceasurile, un subiect…. barbatesc?

De curand mi-a atras atentia un subiect pe care nu credeam ca il voi aborda vreodata. Care este acela? Va


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte