Entrepreneurship Brasov by Allview

La sfarsitul acestei saptamanii va avea loc un eveniment proiect national numit Entrepreneurship Brasov organizat de Allview, Centrul pentru Diplomaþie Publicã si Universitatea Transilvania.
Maratonul de programare este destinat tinerilor si studentilor din toata tara. Participarea se va face pe baza creari unei echipe pe care o consolidati in formularul de inscriere. Trebuie sa ai la baza un proiect si alti trei membri si tu poti fi viitorul antreprenor.

Comunicat de presa Allview

Braşov, 5 martie 2014. Allview, Centrul pentru Diplomaţie Publică şi Universitatea Transilvania invită studenţii de la universităţile din România să se înscrie la prima ediţie a maratonului de programare Entrepreneurship, care va avea loc în 28 şi 29 martie 2014 în Aula Universităţii Transilvania din Braşov.
Entrepreneurship îşi propune să promoveze în ţările Uniunii Europene aplicaţiile studenţilor români pasionaţi de programare. Valorile care vor fi scoase în evidenţă sunt impactul social, creativitatea şi originalitatea.
În cadrul maratonului, echipe de studenţi formate din doi până la patru membri vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicaţie cu utilitate socială pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android. Un exemplu tipic îl reprezintă aplicaţiile destinate persoanelor cu dizabilităţi.La finalul competiţiei, cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate. Toate lucrările participante vor fi donate Comisiei Europene.
Competiţia va începe vineri, 28 martie, la ora 12 şi se va încheia sâmbătă, 29 martie la ora 11. Jurizarea proiectelor va avea loc sâmbătă, 29 martie, între orele 11-14.
Ceremonia de decernare a premiilor reuneşte delegaţi din partea Comisiei Europene, membri ai Corpurilor Diplomatice şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.
Pentru formularul de înscriere şi mai multe detalii despre competiţie, vă rugăm consultaţi www.entrepreneurshipbv.ro

Este un concurs de la care nimeni nu pierde nimic, insa cei mai buni intra in cursa pentru premiul intai, adica cate un smartphone Allview X1 Soul pentru fiecare membru al echipei. Sper ca acest articol sa fie citit de cat mai multe persoane din orasul meu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns