Frumusetea vinde

femeia-de-47-de-aniIn ziua de azi  peste tot vedem fel si fel de asa zise vedete, care sunt de fapt doar persoane publice, care mai de care mai fitoase si mai tunate. Au trecut demult vremurile in care era apreciat talentul persoanei, studiile pentru a prinde un job bun in televiziuni sau un rol intr-un film bun. Acum se pune pret pe frumusetea exterioara, tocmai din aceasta cauza showbiz-ul romanesc s-a umplut de doamne si domnisoare cu implanturi mamare si cat mai mult botox in buze si in alte parti.

Nu le critic si nici nu le voi critica vreodata, este alegerea lor si trebuie respectata. Atata timp cat acele implanturi sunt puse de oameni profesionisti, in conditii bune si sanatatea clientilor/clientelor nu este pusa in pericol nu mi se pare a fi un lucru rau. M-am interesat cat ar costa o astfel de operatie. Am dat cautare pe internet la operatii estetice pret si am observat ca nu sunt exagerat de scumpe avand in vedere ca este vorba de viata unui om.

Desi de multe ori aceste operaii sunt facute de unele vedete doar asa de fite sunt unele fte care isi fac asemenea operatii pentru ca nu se simt bine in pielea lor. Poate ca unele dintre ele nu au fost inzestrate de mama natura cu un bust generos, si se simt prost in pielea lor, asa ca apeleaza la implanturi mamare.

Altele poate au nasul prea mare sau mai stiu eu ce defect fizic si apeleaza la operatii estetice. Totul pentru a se simti bine ci ele insele.

Este corpul lor si atata timp cat totul este facut de un medic specialist in conditii bune, totul este in regula. Fiecare cu alegerea lui, si ceea ce ii place. Vorba aceea – ce e frumos si lui Dumneeu ii plce – dar sa nu se exagereze, pentru ca s-ar putea trece de la frumos la hidos.

Powered by Seomonitor

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns