Vine iarna – vin problemele

Pana acum cativa ani, daca te plimbai prin oras si stateai de vorba cu cineva la inceputul sezonului ploios sau inainte de a se pune zapezile,  nu gaseai un om multumit in tot orasul… De ce? Pentru ca daca veneau ploile, zapezile, veneau si problemele din cauza lipsei hidroizolatiilor de pe blocuri. In unele parti ale orasului existau dar erau facute de mantuiala iar in alte parti ale orasului lipseau cu desavarsinta.

De vreo patru ani, sa zic asa, s-au facut hidroizolatii… s-au facut acoperisuri in marea majoritate a orasului insa tot mai exista cativa napastuiti de soarta ale caror blocuri nu au fost izolate si saracii oameni, mai ales cei care stau la ultimele etaje incep sa isi planga de pe acum de mila. Ploua, ninge ei vor avea din nou probleme.

Prin astfel de cosmar trece din nou si o prietena a mea, mai puitin norocoasa decat mine, care se gandeste de pe acum ce solutii sa gaseasca sa rezolve aceasta problema. Mi-a cerut ajutorul si am inceput sa cautam informatii pe la cunoscuti, pe la asociatiile de locatari si, in ultima faza pe internet.

Ne-am interesat de materiale, preturi si firme care se ocupa cu asa ceva, specializate in termo si hidroizolatii. Neam dat seam ca o astfel de lucrare inseamna o munca in echipa si este nevoie si de colaborarea locatarilor, din cate imi amintesc eu de cand s-a facut lucrarea pentru blocul nostru.

I-a mai ramas sa vorbeasca cu oamenii din bloc pentru ca fiecare trebuie sa contribuie. A trebuit sa le explice la fiecare in parte despre ce este vorba si sa ii faca sa inteleaga ca o astfel de hidroizolatie este necesara, nu numai pentru siguranta celor de la etajele superioare ci va fi utila tuturor locatarilor.

Majoritatea au inteles si vor incepe lucrarile cat mai repede. Informatii suplimentare am gasit pe http://www.condurarugrup.ro, care ne-a fost de un real ajutor.

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns