Planuri pentru weekend cu blog meet

lansetaAm zis sa fac ceva iesit din comun, de ce sa facem un meet cum fac toti cand putem alege o varianta mult mai extrema. Sa va zic despre ce este vorba. Am discutat cu Pavel Mihai bloggerul care scrie pe GandimRational cu Sarcasticu de pe Dezvoltare-Personala, cu Adrian Sachelarie de pe Adunate si cu Dorin blogger la Fabricadeorice ca in acest weekend daca vremea va fi de partea noastra sa mergem pe lac (lacul din Motru) la o mica partida de pescuit si totodata la o intanlire cu scopul de a ne cunoate cu persoanele din spatele blogului.

Am observat ca se poarta meet-ul la terasa cu bere din belsug, suc si poze pentru facebook dar de ce sa ii copiem pe altii? Nu pare mai distractiv la „iarba verde” cu cortul timp de un weekend, cu gratare muzica si voie buna? Eu sunt membru al Asociatiei Pescarilor Sportivi din Romania cu toate drepturile si anual fac cate o iesire in natura pentru a ma mai relaxa putin. Anul trecut am petrecut o saptamana nemaipomenita la Cerna Sat la pescuit in apele reci ale Cernei si vreau sa spun ca acea excursie nu o voi uita niciodata.

satisfactionDe ce vreau sa mergem acum ? tia, timpul in care pestii sunt in perioada de reproducere si pescuitul este strict interzis si pana se termina cu prohibitia avem mPai cu pasi repezi se apropie prohibiult de asteptat, asa ca ne bucuram si noi putin acum cat se mai poate. Tot anul trecut am fost la acel lac unde am stat o noapte intreaga cu cativa prieteni unde am organizat si un mic concurs intre noi iar castigatorul celei mai mari stuci a savurat o sticla de vin din 84, fain nu ? In acel lac gasim: Stiuca, Somn dar si Crap si Biban. Scule, Doamne ajuta am pentru toata lumea,  o parte din ele le am de la tatal meu pentru ca si el este un pescar inrait (asa tata asa fiu :D) si o parte din ele le-am cumparat de de pe diferite site-uri cu articole de pescuit care mai de care mai bune. Lansete am vreo 7, telescoape vreo 3, ace si nylon fara numar…. ce schimba din trusa mea de pescuit sunt doar momelile care le pregatesc direct la fata locului cu ingrediente proaspete cumparate cu cateva ore inainte de a pleca.mulineta

Chiar imi place cum suna aceasta idee de a ne strange cat mai multi bloggeri si sa mergem undeva in natura sa ne recreeam putin. Un sfarsit de saptamana petrecut pe undeva pe la munte cu cortul sau de ce nu in magnifica Delta-Dunarii. Cu siguranta am avea parte de momente unice din viata, momente pe care nu le putem intanli intr-o „carciuma” din Bucurestii Noi sau mai stiu eu unde prin ce „bodega” de la periferia orasului.

Cu ocazia acestui articol tin sa readuc aminte celor care vor sa ma viziteze in cateva zile ca acest meet va avea loc doar DACA VREMEA VE FI DE PARTEA NOASTRA. Acestea fiind spuse nu ramane decat sa va las timp de gandire in legatura cu iesirile bloggerului in natura si in caz de ceva sa ma tineti la curent ca la astfel de activitati vreau sa iau si eu parte.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns