click aici

Fotografia de la nunta


Femeile in general pun accent pe detaliu indiferent ca vorbim despre infatisare, haine, accesori, evenimente, ne place ca totul sa fie ca la carte si in acelasi timp wow! La fel am procedat si eu in momentul in care a trebuit sa imi organizez propria nunta impreuna cu actualul meu sot.

Trebuie sa recunosc ca dupa cererea in casatorie si dupa ce am stabilit care va fi data in care va avea loc evenimentul am fost cuprinsa de o usoara panica,stiind cate decizii trebuie sa iau. Cum era de asteptat, am tratat evenimentul cu foarte multa atentie si seriozitate, stiind ca orice decizie va influenta buna desfasurare a evenimentului. Am preferat sa ma ocup personal de absolut orice a tinut de eveniment, probabil am dat multe batai de cap celor din jur, am fost radicala, sensibila sau enervanta insa nu regret nimic, nici faptul ca am refuzat mai bine de 12 fotografi de nunta in favoarea unei fete care mi-a adus multa bucurie si un zambet larg.

fotograf

Unul dintre lucrurile care mi-au dat adevarate batai de cap a fost chiar alegerea fotografului de nunta, asta sa intamplat deoarece eu cred in compatibilitatea oamenilor indiferent de domeniul in care colaborezi iar pana nu am intalnit aceasta compatibilitate nu m-am oprit si bine am facut,zic!
Am intalnit fotograf de nunta din Bucuresti dar si din alte parti ale tarii insa m-am lasat cu greu convinsa pana am reusit sa aleg fotograful de nunta potrivit si cand spun potrivit, chiar asa e.
Am avut norocul sa intalnesc cel mai profi om care realizeza foto nunta, a fost exact ceea ce imi doream, am simtit asta in momentul in care vorbeam despre eveniment si foto nunta dar si la eveniment si bineinteles in momentul in care am primit albumul foto.

Astazi, la 2 ani de la desfasurarea evenimentului, ma bucur ca am facut o alegere atata de buna in ceea ce priveste fotograful de nunta, de cate ori rasfoiesc albumul, retraiesc momente de neinlocuit si care sunt greu de explicat in cuvinte!

Multumesc fotograf de nunta priceput!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Top Website – Pagina de A-lister (2)

Astazi vom vota pe cei mai buni din blogosfera. Pun la dispozitie doar paginile lor personale insa cu totii stim

Nazca ramane un mister

Ce sunt desenele Nazca? Realizate in urma cu aproximativ 2000 de ani pe platoul Nazca, desenele reprezinta paianjeni, maimute, soparle

Multicorp – Clean Business WordPress Theme (Business)

Multicorp – Clean Business WordPress Theme Discover the Elite between themes! Multicorp will help you build your agency website in


Skip to toolbar