click aici

De acum noi soferii avem o aplicatie care ne anunta cand ne expira RCA-ul sau alte taxe auto


Este oficial incepand de astazi avem o aplicatie care ne anunta cand trebuie sa ne reinoim asigurarea RCA ne ofera o solutie simpla de cumparare direct de pe telefon rovinete sau ne anunta cand trebuie sa facem revizia ITP a automobilului nostru inainte ca acestea sa expire. Aplicatia  dezvoltata  pentru RCA disponibila pentru a putea  fii procurata gratuit din Google Play, pentru smartphone-urile cu Android. iar pentru Iphone aplicatia poate fi descarcata si instalata din App Store .

Este o metoda foarte eficienta in a evita rasfoirea documentelor in cautarea datelor ce ne intereseaza… Aplicatia functioneaza foarte simplu tot ce trebuie sa faci este sa introduci datele tale si ale masinii pe care o conduci si de aici aplicatia  isi face singura treaba, adica iti arata preturile altor companii de asigurare , iti calculeaza cate zile mai ai din rovineta sau efectiv timpul ramas pana la urmatoarea revizie ITP si de aici sti foarte bine ce ai de facut.

Cu totii cautam preturi mici si facilitati cat mai multe iar ca sa cautam din companie in companie iar nu prea ne convine pentru ca ne place sa fim cat mai comozi . Pana la urma de ce sa nu o facem daca s-a inventat o asemenea aplicatie de ultima tehnologie.. e mai simplu stau acasa in fotoliu si imi comand o rovineta sau efectiv sunt curios unde-mi fac urmatoarea asigurare RCA..

Recomand cu caldura aceasta aplicatie tutoror celor care poseda un smartphone sau alte sisteme android  ori iOS dar nu in ultimul rand tuturor soferilor si faca pic de gluma chiar merita ….. eu am folosit-o si am vazut ce-i poate “pielea” e foarte accesibila intr-un cuvant! Nu ai nimic de pierdut vei vedea cum iti vei lua o alta grija de pe cap!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Vandut rob pacatului

 – Pe bune?!E singura chestie inteligenta care imi vine pe moment in minte, iar amintirea ochilor mei priveste cu neincredere

Quickly reconceptualize holistic

Professionally productize seamless resources for high-quality systems. Globally morph resource sucking human capital and cross-media growth strategies. Synergistically harness optimal

Apartamente noi direct de la dezvoltator

Nu prea stiu eu foarte multe despre piata imobiliara din ziua de azi, si asta nu pentru ca nu m-ar


5 comments

Write a comment
 1. Javra
  Javra 2 December, 2012, 22:42

  Ei, da, chiar e o aplicatie buna. Multumesc!

  Reply this comment
 2. CoStinel
  CoStinel 2 December, 2012, 22:54

  Pentru mine nu e asa importanta pentru ca nu am permis auto 🙂

  Reply this comment
 3. Vlad
  Vlad 2 December, 2012, 23:41

  “Noi şoferii” mă include şi pe mine? :-s
  Uoof. Şi pentru smartphoneurile cu Symbian? Nimic, nimic? 😕

  Reply this comment
 4. Cosmin
  Cosmin 8 December, 2012, 19:16

  O chestiune foarte buna, si multumim pentru informare !

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar