Barbatul – aparent interesant

Am o parere, asa cum noi barbatii „vedem” femeia invaluita in mister, tot asa, putine femei ajung sa inteleaga barbatii, de cele mai multe ori si ei sunt un mister. Nici nu stiu cu ce sa incep, poate cu „barbatul lenes”? Exista, o putoare ordinara ce vede egalitatea barbat-femeie mai personal, el este casnic iar ea trage pe branci!  Da, genul ce este in stare sa isi omoare neuronul singuratec privind la televizor vreun meci, mai convenabil decat sa bata un covor sau sa curete un cartof, doar „are muiere”!

Barbatul
Barbatul – Sursa foto Google Images

Genul asta este un ratat notoriu ce considera ca a avea penis este din start o dovada de superioritate fata de femeie.  Cinci minute este mult cu un asemenea specimen.  Cum o viata intreaga, ca ce, femeie sclava in propriul apartament?  In opozitie cu lenesul din poveste gasim „barbatul atotstiutor”!  Da, exista, plina lumea de ei. Genul ce nu doar ca isi baga nasul peste tot, dar mai are si o parere atat de buna despre sine incat nu admite sa fie contrazis!  Aparent interesant, insa o viata langa un asemenea tiran este un calvar.

El „repara” tot, doar ca mai mult strica, vorbeste si isi da cu parerea in orice privinta.  Ca el are doar 10 clase si in estenta prost, nu conteaza. „Femeie, stai in banca ta”, acesta este motto-ul lui in viata. Iar o eventuala critica la adresa „atotstiutorului” are doar un singur rezultat, te tine minte, femeie. Bun, am ajuns si la categoria „macho”, cumva similara cu cea expusa anterior. „Barbatul macho”, cumva similar cu cel „ce stie tot”, este genul ce uita in general de existenta femeii, poate si pentru ca preocuparea pentru propria persoana primeaza!  Ce sa faca o tipa cu un asemenea barbat? Putin macho, putin „stie tot” este si barbatul ce „este mereu la agatat”! Sa ne intelegem, genul asta nu are multe „argumente”, insa are o tactica stiuta, face avansuri „in draci” la cat mai multe tipe, poate din 100 una „cade”!  Sau „musca”, care este expresia?

Tot timpul se gaseste una ce „musca” tampeniile celui plecat la agatat, mai inocenta, poate si naiva. Dar o viata langa un asemenea om? O gluma sinistra, doar „agatand” mereu el poate sa fie, in fata lui cand sta in oglinda, mascul.

Nota: acestea sunt tipare comportamentale de toti intalnite ce nu au mare legatura cu acel sentiment nobil, cu a iubi, sentiment ce nu este de evitat!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns