Fusta cu pliuri, unul dintre articolele vestimentare nemuritoare

Anul 2014 aduce în atenția doamnelor un articol vestimentar cu o istorie foarte lună, mă refer aici la fusta cu pliuri. Acesta poate fi asortata unor articole vestimentare în culori pastelate și pantofilor Oxford sau Stiletto pentru a crea o notă distinctă de farmec și de eleganță doamnelor.
Fusta cu pliuri nu este un articol vestimentar nou, a fost adus acum în atenție prin colecțiilor designerilor însă istoria sa este mult mai îndelungată. Fustele amintesc de perioada dintre cele două Războaie Mondiale, dar și de spiritul clasic al trecutului.
Unele dintre cele mai mari vedete au purtat și au scos în evidență moda fustelor cu pliuri pe parcursul vremii. Dacă începem cu Elizabeth Taylor și cu perioada anului 1950 și terminăm cu Issey Miyake și cu anul 2013 ne dăm seama că acest articol vestimentar nu va muri niciodată.
Deși fursta cu pliuri și-a păstrat în mare parte din design și croială s-au schimbat mult combinațiile pe care le fac femeile pentru a scoate în evidență stilul vestimentar și personalitatea, dar și spiritul vremii.
Va recomand pantofi piele intoarsa femei!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns