click aici

Fusta cu pliuri, unul dintre articolele vestimentare nemuritoare


Anul 2014 aduce în atenția doamnelor un articol vestimentar cu o istorie foarte lună, mă refer aici la fusta cu pliuri. Acesta poate fi asortata unor articole vestimentare în culori pastelate și pantofilor Oxford sau Stiletto pentru a crea o notă distinctă de farmec și de eleganță doamnelor.
Fusta cu pliuri nu este un articol vestimentar nou, a fost adus acum în atenție prin colecțiilor designerilor însă istoria sa este mult mai îndelungată. Fustele amintesc de perioada dintre cele două Războaie Mondiale, dar și de spiritul clasic al trecutului.
Unele dintre cele mai mari vedete au purtat și au scos în evidență moda fustelor cu pliuri pe parcursul vremii. Dacă începem cu Elizabeth Taylor și cu perioada anului 1950 și terminăm cu Issey Miyake și cu anul 2013 ne dăm seama că acest articol vestimentar nu va muri niciodată.
Deși fursta cu pliuri și-a păstrat în mare parte din design și croială s-au schimbat mult combinațiile pe care le fac femeile pentru a scoate în evidență stilul vestimentar și personalitatea, dar și spiritul vremii.
Va recomand pantofi piele intoarsa femei!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Start Blogging – Despre Mine

Despre mine: Salut ! Ma numesc Andrei Sebastian si am 24 ani .  Firul vietii ma adus in mun. Motru

Cu baiatul in Paradisul Personajelor

Astazi este o zi foarte speciala pesntru mine, este botezul fiului meu. Totul este asa cum mi-am dorit dar parca

Acumulatori pentru laptop originali prin E-Acumulatori

Dupa o perioada de utilizare, prima componenta a unui laptop care trebuie inlocuita, de obicei, este acumulatorul. Se pare ca,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar