click aici

Dacă mâine nu voi mai fi…


Dacă lumea se termină mâine, vreau să spun cu un zâmbet larg că nu regret nimic. Deşi poate că, recunosc, am făcut mai multe greşeli decât au făcut 5 adolescente de vârsta mea la un loc.

Păi motivez simplu: nu mi-ar plăcea ca peste ani să mă lovesc de regretul “dacă aş fi făcut aia sau ailaltă”… Au fost cazuri în care a existat această întrebare şi regretele existau.

Dar asta sunt. Nu voi regret nimic, voi acţiona mereu după primul impuls, voi face ce vreau. Ştii care-i chestia? Că lumea poate să se sfârşească mâine sau în oricare altă zi. De ce să ratez o ocazie? Doar e vârsta aia la care trebuie să profiţi. Da, am frânt inimi, mi-a fost frântă inima, am trădat prieteni şi am fost trădată. Dar toate greşelile le voi reuni sub numele de EXPERIENŢĂ .

Sa ma pun cu timpul nu pot!

Dacă aş putea să întorc timpul înapoi, nu aş schimba nimic. Sunt conştientă că şi cea mai mică greşeală pe care aş remedia-o ar schimba cursul vieţii. Eu îmi iubesc trecutul, cu toate tâmpeniile pe care le-am făcut, nu mi-e ruşine cu cine sunt. Nu cred în sfârşitul lumii care va veni mâine, dar dacă ar fi să fie, nu aş avea nicio urmă de regret. Astă seară sunt nostalgică, zâmbesc sau mă întristez când îmi aduc aminte de trecut.

Asta seară îmi mulţumesc mie pentru încăpăţânarea pe care am avut-o în unele cazuri, pentru deciziile luate din impuls, pentru regulile nescrise pe care nu le-am respectat. Astăzi, mereu, voi fi mândră de ceea ce sunt şi de locul unde am ajuns!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ant Video Downloader (descarca video de pe orice site)

Ant Video Downloader Ant video downloader a fost conceput pentru utilizatorii care doresc sa descarce video de pe site-uri precum

Hannibal

Venit din negura timpului, cu aproximativ 2200 de ani in urma, acest Hannibal starneste si in prezent o admiratie deosebita.

Noul smartphone P5 Qmax de la Allview

Cei de la Allview depasesc toate limitele … dupa P5 Quad si P6 … grozava echipa brasoveana au mai lansat


2 comments

Write a comment
 1. Savoir Faire
  Savoir Faire 21 decembrie, 2012, 01:06

  Noi sa fim sanatosi, sa o ardem la o cinzeaca de tuica.
  Numa’ bine.

  Reply this comment
 2. Ciprian Lospa
  Ciprian Lospa 27 februarie, 2015, 02:02

  Cel mai frumos lucru pe care l-am auzit in viata mea a fost traieste viata! PUIE MONTA!

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte