click aici

Meghan Markle: cum si-a bagat Hollywood-ul in buzunar

Meghan Markle: cum si-a bagat Hollywood-ul in buzunar

In perioade de furtuna Meghan Marke este constienta de faptul ca are aliati de nadejde. De mai multe saptamani deja, ducesa de Sussex care a cazut prada numeroaselor critici – insulte chiar – si-a vazut anturajul departandu-se incetul cu incetul de ea. De cand a luat cuvantul in ceea ce priveste controversatul subiect al Coroanei si de la ofensiva sa impotriva mass media, mama lui Archie si-a atras o multime de dusmani, si asa destul de multi de la casatoria cu printul Harry. A fost un an destul de greu pentru Meghan Markle care a primit numeroase critici. Inca de la bun inceput, a fost criticata pe nedrept, ca si Diana si Fergie. Meghan nu este diferita. Femeile regale au tendinta de a fi mai criticate decat barbatii regali. Sunt examinate cu lupa, oamenii sunt extrem de atenti la vestimintele purtate. Insa, in toata aceasta durere, Meghan stie ca poate conta pe oameni importanti. Mai ales pe cei situati de cealalta parte a Atlanticului.

Extrem de apropiata de vedetele de la Hollywood, Meghan si-a asigurat viitorul. Meghan este inteligenta si si-a aratat in mod clar scopul in timpul ceremoniei de casatorie prin intermediul persoanelor pe care le-a invitat. Astfel, in mai 2018, ducesa de Sussex a vrut sa invite persoane pe care nu le cunostea atat de bine precum Oprah Winfrey, George si Amal Clooney, nume cunoscute la Hollywood. Si, la aproape un an si jumatate de la nunta regala, Meghan Markle inca savureaza decizia indrazneata. A fost o decizie inteligenta deoarece acestia sunt cei care au aparat-o atunci cand a fost atacata. In aprilie, pe platourile de filmare a emisiunii CBS This Morning, Oprah Winfrey isi apara intens noua prietena si estima ca este criticata pe nedrept. Oprah a declarat ca, daca oamenii ar cunoaste-o cu adevarat ar sti ca este nu doar dinamica si gratioasa ci si ca are o inima mare.

In luna martie, insusi George Clooney lua cuvantul pentru o apara pe ducesa de Sussex. Acesta a declarat ca unele lucruri i se pare de-a dreptul nedrepte. Presa o ataca din motive ridicule, lucru care i s-a intamplat si lui de nenumarate ori. Amal Clooney a descris-o drept o femeie draguta, inteligenta si iubitoare. In Statele Unite ale Americii – unde isi va petrece Craciunul cu mama sa – Meghan Markle va aprecia prezenta celor care nu au lasat-o niciodata. Blamata in Anglia, tara sa de adoptie, ducesa de Sussex se relaxeaza in tara natala si in care locuiesc prietenii sai vedetele.


Related Articles

Jason Momoa si-a ras barba si nu mai seamana deloc cu Khal Drogo!

Jason Momoa nu si-a mai ras barba din anul 2012! Cel care si-a imprumutat trasaturile faimosului Khal Drogo, amantul lui

Talentele ascunse ale celebritatilor

Daca noi ii cunoastem doar pentru filmele in care au jucat, in momentul in care lumina de pe scena se

Femeile de culoare care sunt un model de reusita

Hollywood si tipurile din mass-media sunt dominate de catre vedete albe, hetero sau care sunt in conformitate cu standardele. Dar

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte