Care vor fi tendintele in materie de calatorie pentru 2020?

Care a fost cea mai in voga destinatie in anul 2019? Care tara a prezentat cea mai rapida dezvoltare in ceea ce priveste turismul? Si cum am putea identifica cele mai ecologice zboruri? Societatea de calatorii online, Skyscanner, a publicat raportul sau anual  Global Travel Trends 2020, bazat pe cautarile si rezervarile efectuate pe site-ul sau de Internet si aplicatia sa mobila.

Felul in care calatorim se schimba de-a lungul anilor si pe masura ce anii trec, anumite tendinte se deseneaza. Iata deci care sunt tendintele pentru anul 2020 bazate si pe comentariile si pe raspunsurile turistilor.

O calatorie eco-responsabila. Preocuparile pentru protejarea mediului se pare ca vor avea un impact pozitiv si asupra domeniului calatoriilor, dar si asupra tendintelor pentru anul 2020. Din ce in ce mai multi turisti vor cauta se pare, destinatii turistice departe de turismul de masa pentru a proteja mediul.

Tehnologia este din ce in ce mai prezenta. Tehnlogia va fi din ce in ce mai prezenta si ii va insoti pe turisti la numeroase niveluri. Mai intai, calatorii se vor baza mai mult pe tehnologie pentru a lua anumite decizii. Pe de alta parte, vor fi foarte deschisi in ceea ce priveste recomandarile inteligente si fiabile bazate pe tehnologie pentru a gasi noi experiente care pana acum le-au scapat.

Trebuie sa va faceti mai mult timp pentru a putea profita din plin de experiente. 2020 va fi anul care va marca poate inceputul unei noi maniere de a calatori care face din lentoare o virtute si o arta de a trai.

Conform sondajelor, turistii, vor sa isi faca din ce in ce mai mult timp pentru a profita de sejur si unii dintre ei vor chiar sa caute itinerarii mai lungi pentru a profita mai mult de peisaje si de traseu.

Modalitati de transport mai originale. Pentru foarte multe persoane, sa ia masina sau avionul pentru a ajunge la o anumita destinatie turistica, nu este ceva care face parte din calatorie. Unii percep acest lucruri uneori, chiar ca o constrangere. Conform sondajelor, modalitatile de transport se vor schimba deoarece foarte multi turisti isi doresc ca transportul sa faca parte integranta din experienta sejurului.

Descoperirea de destinatii cu mutiple atractii. Optimizarea timpului in timpul sejurului este o provocare destul de mare. Dar cea mai buna idee este cu siguranta alegerea unor destinatii care permit incercarea unor multiple activitati si descoperirea de numeroase atractii.

Insulele Montevideo si Saõ Sebastian au fost citate drept fiind foarte reprezentative pentru acest tip de sejur.

Trebuie sa se dea prioritate animalelor domestice. Studiul pune in lumina o tendinta care pare sa se confirme an dupa an- in alegerea vacantelor, trebuie sa se tina cont si de animalele domestice. Astfel ca, numai putin de 55% dintre turisti, afirma ca animalele lor sunt la fel de importante ca si copiii! Deci foarte multi turisti isi aleg destinatiile de vacanta in functie de faptul daca pot sau nu sa isi duca animalele preferate cu ei.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns