Gama de echipamente de protecție Husqvarna Motorcycles pentru riderii pasionați de off-road

image001

Colecția de echipamente funcționale Husqvarna a fost dezvoltată pe baza feedback-ului oferit de cei mai buni rideri motocross și enduro din lume. Lineup-ul premium combină designul de inspirație suedeză cu un nivel înalt de calitate și va întâlni exigențele fanilor de motociclete Husqvarna. Echipamentele pentru riding cu emblema Husqvarna Motorcycles au origini unice și distinctive și însumează cele mai inspirate soluții pentru peisajul scandinav, cu un ADN reflectat de o expertiză dovedită în domeniu. Pe piață veți descoperi cele mai noi echipamente moto și off-road marca Husqvarna Motorcycles, disponibile pe mai multe mărimi și la prețuri competitive.

Căștile de protecție Husqvarna Moto 9 concepute pentru riderii care concurează în curse off-road se remarcă prin performanță și beneficiază de cea mai înaltă tehnologie, fiind create în exclusivitate pentru Husqvarna de către Bell. Aceste căști dispun de un sistem de ventilație optim, au o greutate redusă și interiorul este detașabil și lavabil. Carcasa este fabricată din fibră de carbon Kevlar.

Ochelarii din colecțiile Accuri și Racecraft+ oferă un nivel de protecție ridicat. Ochelarii profesionali off road MX din gama Racecraft+ sunt gândiți pentru riderii pasionați de enduro și motocross. Dispun de tehnologie anticeață și sunt prevăzuți cu o protecție pentru nas detașabilă. Lentilele protejează împotriva razelor ultraviolete și au un strat antizgâriere. Husqvarna Accuri sunt ochelari premium concepuți pentru off-road și sunt fabricați de 100 în exclusivitate pentru Husqvarna. Aceștia oferă protecție anticeață și împotriva zgârieturilor.

Colecțiile de mănuși Husqvarna sunt cuprinzătoare. Gama iTrack este concepută special pentru MX și în exclusivitate pentru Husqvarna Motorcycles de către 100. Oferă funcție touchscreen și sunt realizate din materiale ușoare și durabile. Modelele de mănuși Brisker sunt produse premium enduro, care sunt rezistente la apă și mențin umezeala la distanță. Linia de mănuși Celium include modele premium MX care favorizează o libertate de mișcare excelentă. De asemenea, și mănușile Ridefit sunt produse premium pentru off-road.

Vestele și jachetele Husqvarna din colecțiile Rutted și Gotland au fost fabricate cu materiale de top pentru a oferi cele mai ridicate nivele de confort și protecție la purtare. Designul este gândit pentru a permite o mare libertate de mișcare. Modelele de geci Husqvarna oferă protecție waterproof, astfel încât riderii nu vor avea de ce să-și facă griji atunci când vremea este ploioasă și se vor putea concentra asupra valorificării potențialului pe traseul preferat.

Bluzele și pantalonii Husqvarna pentru off-road, MX și enduro sunt extrem de confortabili, realizați la cele mai înalte standarde de fabricație. Asigură o ventilație optimă și potrivire perfectă.

Cizmele de protecție sunt un must-have pe lista oricărui rider care se respectă. Modelele de cizme Husqvarna X-3 SRS și Crossfire se bazează pe cele mai noi inovații, pentru a oferi aderență excelentă și confort deosebit la purtare.

Protecțiile pentru piept și pentru genunchi de la Husqvarna întregesc garderoba completă off-road. Dacă aveți nevoie de o armură sau o platoșă și genunchiere noi, vă puteți baza pe modelele din colecția Husqvarna. Lineup-ul de echipamente funcționale mai cuprinde rucsaci de hidratare și numeroase genți Husqvarna, rezistente și moderne.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns