click aici

Renovarea de sarbatori


Mai este putin si vin mult-asteptatele si indragitele sarbatori de iarna. In fiecare casa va fi sarbatoare si buna dispozitie… Bineinteles ca fiecare dintre noi va incerca sa isi aranjeze caminul in asa fel incat totul sa duca spre un tablou de poveste, mai ales ca vine Mosul, sau mai degraba vin Mosii: Craciun si Nicolae.

Noi nu avem norocul sa locuim la casa, ci la bloc, dar ne-am hotarat ca anul acesta sa petrecem Craciunul la sat, la casa bunicilor. Asa ca ne-am pus in gand sa facem cateva modificari in casa de acolo… sa facem un ambient cat mai feeric pentru bebelusul nostru de 1 anisor avand in vedere ca este primul lui Craciun in care il va intalni pe Mos.

Si ne-am facut si un plan: pe langa bradul impodobit si instalatiile atarnate pe la ferestre o sa facem si un semineu pentru a avea unde pune ciorapeii pentru cadouri. Zis si facut… Mai avem putin timp la dispozitie asa ca trebuie sa ne apucam de treaba… Trebuie sa ne hotaram in privinta locului pentru semineul deja achizitionat… I-am facut loc, l-am pozitionat frumos si a rezultat o imagine ca in povesti. Pe langa faptul ca va completa imaginea perfecta de Craciun acest semineu confera si o eleganta nemaipomenita camerei care parea banala deunazi.

Am avut o idee superba astfel ca pana la Craciun ne vom bucura de cafeaua fierbinte de dimineata in fata semineului asa cum mereu visasem, vazand acest lucru numai la televizor. Am luat un semineu pe baza de lemne, nu electric, pentru ca este mult mai santos pentru copil in primul rand dar si pentru noi.

Acum nu avem decat sa asteptam sarbatorile cu bucurie in suflet si, bineinteles sa il asteptam si pe Mos, ca doar si noi suntem copii in adancul sufletului.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O vedere sanatoasa

Am probleme de cativa anii cu ochii insa mi-am dat seama de lucrul acesta abia acum un an si un

Criminalul amorez

Ne intoarcem in timp, anul 1914…nori negri acopereau cerul Europei, nori ce parca prevesteau marea conflagratie mondiala, primul razboi mondial.

O lume auto – moto

Domeniul auto a devenit din ce in ce mai comeplex, iar aceasta industrie, a pus bazele societatii inca din anii


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar