click aici

Eu si cu mine suntem doua persoane .


Sunt, si sper sa nu starnesc controverse, caci doar eu, unul, de parere ca omul are doua firi… Una pe care se grabeste cu atata inversunare sa o asterne dinaintea oricui, acea masca… Ei bine, nu e masca. A facut parte din om dintotdeauna. E firea oricui. Cealalta fire, este parca tinuta-n lanturi bine ferecate, din rasputeri chinuindu-te sa o ascunzi cat mai adanc. E ceea ce pretuiesti la tine…

Eu..:) Doua firi ma caracterizeaza. Cea dintai, masca, nenaturaletea, e cea ce as putea-o descrie ca fiind, maturitatea, judecata corecta, amabilitatea, dreptatea si respectul… Caracteristici ce incerc sa mi le insusesc ca apoi sa le impartasesc cu ceilalti! Firea launtrica imi este neputinta, desconsiderarea fata de mine si fata de voi, grija ca nu pot fi, nu pot realiza, nu pot valorifica..

Cele doua, impreuna, ma caracterizeaza ca fiind o persoana debusolata perfect confuza, nestiind inca ce anume doresc, ce anume iubesc, ce urasc si ce traiesc… Complicat, domnule, complicat! Si nu fac fata mie-mi!

Tu cati indivizi reprezinti, care sunt aceia si de ce natura?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Anunturi auto gratuite

Sunt ceva ani buni de cand tot caut o masina buna care sa ma faca sa ma simt in siguranta

Persoane care privesc viata precum calul

Există oameni care ajung să privească viața precum calul pentru că alții nechează în jurul lor.. Și există oameni care

Ves Bingo Responsive Magento Theme (Shopping)

Rather than use long texts, the designer offers high quality images which is catchy and animated to draw shopper attention.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte