Cumparati un sistem de supraveghere video

Un avantaj enorm pe care îl au site­urile online este faptul că le poţi vizualiza de acasă, stând relaxaţi şi  liniştiţi în fotoliul nostru preferat. Practic asta este avantajul site­ului, nu trebuie să te deplasezi într­un loc  anume, să risipeşti bani şi energie, să stai la rând şi să aştepţi după alţii. Nu pe site­uri îţi poţi plasa la orice  oră comanda, nu trebuie să suporţi ifosele vrunui vânzător supărat pe viaţă, e ca şi cum te­ai servi singur şi  produsele ar veni acasă repede şi uşor.

Avantajul site­ului care are sisteme supraveghere video este gama variată de produse. De pe acest  site poţi comanda de la produse pentru casa, până la articole pentru copii ori accesorii pentru maşină. De  asemenea preţurile acceptabile şi reducerile considerabile vor atrage mereu clienţii.

Un lucru care pe mine  m­a surprins a fost Talonul de garanţie, pe care acest site îl oferă clienţilor pentru produsele fabricate de ei.  Având în vedere criza financiară care pare să nu mai treacă şi situaţia grea a românilor, plata în rate este  un alt avantaj pe care site­ul îl oferă.

Dacă vorbim de minusuri site­ul Comenzi.ro primeşte un minus pentru aspectul prea încărcat şi pentru size­  ul  numelui,  acesta  fiind  prea  mic  şi  prea  puţin  vizibil.  Din  punctul  meu  de  vedere  ar  trebui  accentuat,  stabilind astfel locul unde clientul se afla şi unde ar trebui să revină.

Până la urma clienţii trebuie să fie domeniul nostru de interes şi trebuie să găsim modalităţi prin care să îi  atragem  şi  să  îi  facem  să  revină  pentru  a  plasă  şi  alte  comenzi  şi  de  asemenea  să  ne  recomande  şi  prietenilor lui, astfel câştigând din ce în ce mai mult teren pe piaţa virtuală. Un pas către victorie e chiar  acţiunea în sine şi dacă până acum câţiva ani romanii erau reticenţi la ideea comerţului electronic acum ei  sunt ceva mai receptivi şi mai deschişi către noutate.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “Cumparati un sistem de supraveghere video

  1. Eu am cumparat din online de la City Grup din Timisoara si am fost foarte multumit…laptopul pe care il folosesc de un an e de la ei si n-am avut probleme…despre site-ul asta nu stiam, ma voi uita!

  2. N-am comandat niciodata nimic de la comenzi.ro, nu imi pare un magazin serios.

  3. Ce gluma buna 🙂 Si cam ce nu ti se pare serios la comenzi.ro? Ma rog banuiesc ca esti de la concurenta si vrei sa le faci reclama negativa, ca altfel nu vad cum ar putea sa ti se para neserios, chiar si daca nu ai auzit nimic pana acum de acest site.

Lasă un răspuns