Ei traiesc printre noi

FunZoneCome4me

  1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scrie: E gratis, il vrei,   ia-l acasa. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. A realizat ca oamenii  erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron.A doua zi cineva l-a furat! Ei traiesc printre noi!!
  2. Cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata.   Ea a intrebat Soarele rasare in nord? Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp,ea a dat din cap si a zis: „Oh,  nu prea tin pasul cu lucrurile astea!” Ei traiesc printre noi!!!
  3. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii  cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers. Ei traiesc printre noi!!!
  4. Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Ea il tine in portbagaj. Ei traiesc printre noi!!!
  5. Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche.   Prietenul meu a zis : ”Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?”.  A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul… Ei traiesc printre noi!!!
  6. Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet.  Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie pizza in 4 sau in 6 felii.  A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: „Lasa in 4 felii,   nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii.”
  • Da,  ei traiesc printre noi!!!

Din pacate,   nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns