Doctor Strange 2: data lansarii, distributie, intriga, iata tot ce stim deja

In timp ce Spider-Man: No Way Home face deja furori in cinematografele din intreaga lume, fanii Marvel Cinematic Universe abia asteapta urmatorul film. Doctor Strange: Multiverse of Madness urmeaza sa fie lansat in mai anul viitor si deja sunt cunoscute mai multe elemente.
Daca ai fost la cinema sa vezi cel mai recent film Spider-Man, cu siguranta ai vazut scena post-generic consacrata celui de-al doilea film Doctor Strange. De mentionat este faptul ca studiourile Marvel si-au facut un obicei in a ne oferi un teaser cu viitoarele filme in momentul genericului unui film care ruleaza la cinema. In acest caz, nu este vorba despre un teaser ci de un adevarat trailer care a fost dezvaluit fanilor ramasi pana la sfarsitul filmului.

Un teaser haotic in mod voluntar

Dupa vizionarea acestui faimos trailer, pistele lansate sunt mai degraba neclare. Ce intelegem este ca, dupa ce a creat brese intre universuri, Steven Strange realizeaza ca a pus in pericol echilibrul multiversului. Vrajitorul apeleaza drept urmare la ajutorul lui Wanda Maximoff pentru a-l ajuta sa isi corecteze greselile. Din trailer observam aparitia unor personaje noi. Miss America, interpretata de catre Xochitl Gomez si Dark Strange, aparut in serialul What If in aceasta vara.

Teoriile fanilor

In timp ce trailerul are abia o saptamana, teoriile cu privire la Doctor Strange: Multiverse of Madness circula deja pe Internet. Conform acestor teorii, Wanda va fi o veritabila antagonista in film. Initial chemata de Doctor Strange in cautarea sa, Scarlet Witch va deveni o veritabila inamica, gata sa puna in pericol echilibrul multiversului pentru a-si gasi copiii, pierduti la sfarsitul serialului Wanda Vision. Odata cu achizitia Darkhold (Cartea Damnatilor), o carte facuta pe baza magiei negre, Wanda s-ar putea lasa prada, incetul cu incetul, nebuniei, care se traduce prin madness in limba engleza.

Distributie si data lansarii

Aceasta a doua parte, consacrata puternicului vrajitor, este realizata de Sam Raimi. Acest film marcheaza reintoarcerea sa in universul Marvel deoarece el este cel care a realizat trilogia Spiderman cu Tobey Maguire. Cap de afis sunt Bennedict Cumberbatch (Steven Strange) si Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff).

Bennedict Wong (Wong), Chiwetel Ejiofor (Mordo), Xochitl Gomez (Miss America) si Rachel McAdams (Christine Palmer) fac in egala masura parte din distributia filmului Doctor Strange: Multiverse of Madness.

Doctor Strange: Multiverse of Madness va fi lansat in cinematografe pe data de 4 mai 2022 si va fi filmul cu numarul cinci din faza 4 a Marvel Cinematic Universe.

Doctor Strange a fost unul din cei mai ciudati eroi pe care i-am urmarit in ultimii ani. A fost mai mult un personaj de sustinere, chiar daca ocazional s-a folosit de puterile sale pentru a lupta impotriva dusmanilor. Actorul care il intepreteaza pe Doctor Strange 2 a dezvaluit totusi o informatie pretioasa, in cadrul unui interviu spunand ca atunci cand vine vorba de gesturile cu mana pentru a deschide portalurile, genul de miscare circulara este de domeniul istoriei, se va vedea o evolutie in acest sens.

Fara indoiala, Doctor Strange: Multiverse of Madness este unul din cele mai asteptate filme ale anului 2022.

Sursa: https://www.cnews.fr/divertissement/2021-12-22/doctor-strange-2-date-de-sortie-casting-intrigue-tout-ce-que-lon-sait-deja

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns