Ce este o scafa portabila?

ce-este-o-scafa-portabila

Despre aparatele, instrumentele si mobilierul ce trebuie sa existe intr-un salon de frumusete, cred ca ai auzit multe si chiar ai vazut, sau poate chiar testat pe propriul corp, dar aici vreau sa-ti vorbesc despre ceea ce iti simplifica munca in salon si ofera clientului un confort maxim. Este vorba de scafa portabila. Poate vei dori sa treci cu vederea, dar tin sa-ti atentionez ca anume aparatele compacte si mobile sau cele portabile, te fac sa depui minim de efort si maxim de placere sa primesti, anume de la munca pe care o prestezi cu ajutorul lor. O scafa portabila face parte din echipamentul profesional cu care este dotat un salon de frumusete. Utilizarea ei permite deservirea clientului fara a-l mai ridica de pe fotoliul frizerului. Dupa cum iti dai bine seama, acest serviciu este foarte convenabil si solicitat, in acelasi timp.

O scafa portabila este foarte usoara, avand carcasa confectionata din plastic de inalta rezistenta, iar design-ul ei este practic si permite miscarea rapida si silentioasa in incapere. Sistemul sau de ajustare permite alegerea inaltimii confortabile si convenabile pentru tine si client, acesta fiind din metal. Este dotat si cu o galeata destinata canalului de scurgere.

Nu trebuie sa-ti faci griji nici in privinta stabilitatii. O scafa portabila este foarte stabila, este testata suta la suta si nici macar nu se va zdruncina in timp ce o vei folosi. Asta datorita elementelor sale de fixare care sunt realizate din metal foarte rezistent, picioarele-i fiind, ca si carcasa, confectionate din plastic dur si demn de incredere. Pentru confortul gatului, poti lua aditional si un capac din silicon, care sa nu dea senzatia de greu si durere la ceafa.

Acum poti sa-ti imaginezi ca esti hair stilist, dar nu te poti angaja si nici nu ai propriul salon de frumusete. Ce vei face? Una din solutii va fi sa iti primesti clientii acasa, sau cel putin sa-ti fac o baza buna, dar tot in conditii casnice. Astfel, foarte comod iti va fi sa lucrezi cu o scafa portabila, ca doar nu vei ruga clientul sa se aplece deasupra cazii sa-i speli parul. Nu exista nimic ce nu poate fi solutionat, deci, nu?

Pe langa toate, o scafa portabila poate avea furtunul mai lung, fapt ce iti permite unirea lui direct la sistemul de canalizare din baie, ceea ce este si mai comod pentru tine.

Atunci cand iti vei lua o scafa portabila, o poti testa pe propriul cap si sa te convingi de comoditatea sa, stabilitatea pe care o are si avantajele pe care ti le ofera. Nu este cazul sa te gandesti daca sa-ti achizitionezi una sau nu, pentru ca intr-un salon de frumusete ea niciodata nu va fi in plus.

Achizitia o poti face pe saiturile ce ofera astfel de produse sau direct din magazine, unde vei primi si o consultatie in privinta caliatii, instalarii si folosirii ei.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns