Top cele mai frumoase orase de descoperit in 2020

Atunci cand vine vorba despre destinatii in voga, cu siguranta ca deja le stii pe toate sau ca ai incercat deja sa descoperi o multime dintre ele. In anul 2020 insa, ar trebui sa incerci sa descoperi destinatii mai ascunse, nu atat de populare si de cunoscute in randul turistilor. Iata cateva dintre ele, alaturi de cele mai celebre.

Colmar, Alsacia. Al treilea oras ca marime din Alsacia, Colmar este cunoscut pentru podgoriile sale, vinurile sale si cele mai frumoase si mai pitoresti casute colorate, Colmar atrage o multime de turisti tot anul.

Atena, Grecia. Modernitate si Antichitate sunt doua cuvinte ce ar putea descrie aceasta destinatie in constanta evolutie. Si in fiecare an, atrage o multime de turisti.

Tibillissi. Tibillissi, capitala Georgiei, nu este o destinatie turistica atat de cunoscuta, dar este mica perla a Georgiei, un oras plin de contraste, dar care te va seduce cu siguranta. Constructiile tipice sovietice se imbina de minune aici cu cele medievale.

Viena, Austria. Nu are cum sa nu faca parte din clasamentul celor mai frumoase orase de descoperit, mereu si mereu. Nu ai cum sa nu fii uimit in fata arhitecturii sale, a atmosferii sale, a barurilor si restaurantelor.

Cascais, Portugalia. Este un oras care va seduce cu siguranta iubitorii de plaje, de soare si de apa.

Sevilia, Andaluza. Un oras cu o arhitectura magnifica si cu un amestec de culturi crestine si musulmane. Aici trebuie neaparat sa descoperi Alcazar, Piata Spaniei, dar si catedrala si Giralda. Seara poti savura cel mai delicios tapas si sa dansezi flamenco.

Sibiu, Romania. Fie ca vii aici pentru gastronomia sa, fie ca vii pentru istoria sa sau pentru cele mai frumoase plimbari, Sibiu, va sti cu siguranta cum sa te atraga.

Rijeka, Croatia. Al treilea oras ca marime de aici, Rijeka are tot ceea ce isi poate dori un turist de la o destinatie turistica. Are o cultura foarte bogata, natura, traditii si modernitate.

Paris. Daca nu ai ajuns pana acum in Orasul Luminilor, trebuie neaparat sa o faci. Are cele mai frumoase mizee, turnuri, biserici, dar si bulevarde de descoperit, in cea mai romantica atmosfera. Un oras de descoperit deci daca iti place arhitectura, gastronomia sau cele mai sic magazine.

Bydgoszcz, Polonia. Un oras care promite descoperiri incredibile. Iar catedrala sa este fara doar si poate una din cele mai frumoase din Europa. Iubitorii de plimbari vor adora cu siguranta sa se plimbe peste tot pe aici.

Roma, Italia. O alta destinatie must see din vechiul continent. Este un veritabil muzeu in aer liber, care trebuie sa fie descoperit.

Heviz, Ungaria. Darorita numeroaselor sale terme, Ungaria este cu siguranta tara relaxarii absolute. Aflat la doua ore de capitala, pe malurile lacului Balaton, Heviz este deci pe placul celor care sunt in cautare de calm si de liniste.

Cork, Irlanda. Micul oras Cork traversat de bratele marii, te va fermeca cu siguranta. Copiii pot sa faca aici sport, au loc concerte live, iar bucataria este una atat moderna, cat si traditionala.

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns