S-a lansat sezonul 7 al serialului Rick și Morty, disponibil pe streaming și în România

featured image

Toamna 2023 aduce noi sezoane ale unor seriale de succes, una dintre cele mai recente lansări fiind pe segmentul de animație pentru adulți. Sitcomul Rick și Morty, care îmbină elementele SF cu un stil de umor negru, abordări cinice pline de amuzament, a ajuns la sezonul cu numărul 7.

Cele două personaje principale trec prin noi aventuri intergalactice, în modul cu care fanii deja s-au obișnuit. Fiecare episod vine cu noi intrigi, cu scene pline de suspans și desigur explorarea imaginației dincolo de orice așteptări. Ca de obicei, Rick și Morty își riscă adesea nu doar viața, ci pun în pericol chiar întreaga societate umană. Cu un an în urmă, în toamna 2022, se lansa sezonul 6.

Franciza Rick și Morty nu se mai rezumă de mult timp la serialul pe care românii îl pot urmări pe streaming, în prezent pe platforma HBO Max, accesibilă pe bază de abonament. Universul Rick și Morty este o prezență aproape constantă în lumea modei, în colecțiile mai multor branduri de îmbrăcăminte și încălțăminte prezente și în comerțul din țara noastră.

De asemenea, sitcomul științifico-fantastic creat de Justin Roiland și Dan Harmon pentru Adult Swim, lansat în decembrie 2013, a inspirat și un joc video de realitate virtuală intitulat Rick and Morty: Virtual Rick-ality, compatibil cu HTC Vive, PlayStation VR și Oculus Rift, care a debutat pe piață în anul 2017. Ulterior s-a lansat și un slot online, Rick and Morty Megaways, în portofoliul producătorului Blueprint Gaming. Acest titlu de păcănele este disponibil în România pe platforme licențiate de cazino online (ONJN, 18+, Joacă Responsabil!), unde distracția include astfel de sloturi alături de jocuri de ruletă, baccarat și blackjack Romania cu dealer live.

10 noi episoade cu Rick și Morty

Producătorii au anunțat deja faptul că sezonul 7 al serialului Rick și Morty va avea 10 episoade. Mai mult decât atât, au făcut publice și numele acestora: How Poopy Got His Poop Back, The Jerrick Trap, Air Force Wrong, That’s Amorte, Unmotricken, Rickfending Your Mort, Wet Kuat Amortican Summer, Rise of the Numbericons: The Movie, Mort: Ragnarick, Fear No Mort. Strategia vizează tocmai atragerea interesului față de ceea ce ne putem imagina că se va întâmpla în noul sezon. Numele episoadelor sunt destul de enigmatice, deci acțiunea în sine este greu de anticipat…

Noul sezon expune în plan central o vânătoare interdimensională cu multe aventuri, pe parcursul căreia Rick încearcă să-și răzbune moartea soției și a fiicei sale, ucise de un alt Rick cunoscut drept Rick Prime. Povestea a fost expusă prima dată în sezonul 3 și, iată, ajunge să fie continuată. Momente bizare, dileme etice, fel de fel de comploturi în care sunt implicate personaje noi și deja existente – toate sunt din nou în prim-plan în noile episoade ale sitcomului animat pentru adulți Rick și Morty – unul dintre serialele de mare audiență ale momentului.

Surprinzătoarea schimbare din sezonul cu numărul 7

Persoana de al cărei nume se lega cel mai puternic serialul Rick și Morty a fost exclusă din producția noului sezon! Justin Roiland, creatorul și starul principal, vocea lui Rick și a lui Morty în serial, nu mai apare în sezonul cu numărul 7. Acesta a fost demis de către Adult Swim în urma implicării sale într-un scandal public, care i-a afectat puternic imaginea și implicit cariera. Proiectul merge însă mai departe, iar producătorii i-au asigurat pe fani că schimbarea neașteptată nu se va reflecta în mod negativ în calitatea și stilul serialului.

În România, serialul Rick și Morty a putut fi urmărit de-a lungul timpului atât pe streaming, cât și pe postul de televiziune Comedy Central. Serialul urmărește aventurile amuzante, cu o mulțime de eșecuri, ale omului de știință foarte cinic Rick Sanchez și ale nepotului său, Morty Smith. Lumea extraterestră este înfățișată în modul pline de inventivitate, iar umorul (adesea negru) este o parte constantă a show-ului.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns