Cuplurile din filme a caror alchimie depaseste ecranele

Alchimia dintre actori este un lucru esential, de ea depinzand uneori chiar si succesul sau esecul unui film. Unele perechi lucreaza atat de bine impreuna, incat ne vine uneori foarte greu sa credem ca nu sunt implicati romantic si in viata de zi cu zi.

Si chiar daca foarte rar se intampla asta, marea majoritate a cuplurilor de pe marele ecran au pur si simplu o alchimie extrem de autentica in fata camerelor. Care sunt deci cele mai credibile cupluri din istoria cinematografiei?

Lady Gaga si Bradley Cooper. Alchimia dintre cei doi a dar nastere multe zvonuri care continua chiar si acum. In orice caz, Lady Gaga a cstigat un Oscar datorita acestui rol. Despre ei chiar s-a spus ca sunt indragostiti in secret.

Brad Pitt si Angelina Jolie. Unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood care s-au intalnit pe platourile de filmare de la Mr. And Mrs. Smith si s-au reunit 10 ani mai tarziu, pentru « By The Sea ».

Leonardo DiCaprio si Kate Winslet. Bineinteles ca acest cuplu emblematic din “Titanic”, figureaza si el pe lista, chiar daca filmul lor din 2008, « Revolutionary Road », nu a fost atat de performant. Sa recreezi aceasta alchimie necesita o buna doza de curaj.

Tom Cruise si Nicole Kidman. Romantismul de pe ecran si din afara sa, dintre Tom si Nicole a fost foarte puternic in anii ’90. Au jucat impreuna in numai putin de 3 filme. Iar in mod ironic, ultimul lor film impreuna, « Eyes Wide Shut » se pare ca a avut un rol destul de important in despartirea lor.

Emma Stone si Ryan Gosling. Inainte de ne fura inimile cu “La La Land”, ne-au convins deja cu varf si indesat in scena inspirata din « Dirty Dancing », recreata in filmul « Crazy, Stupid, Love. »

Julia Roberts si Richard Gere. Alchimia de pe ecran dintre Julia Roberts si Richard Gere, care joaca in « Pretty Woman », dar si in “Runaway Bride”, a fost mai mult decat vizibila.

Kristen Stewart si Robert Pattinson. Cuplul din “Twiliight” nu are cum sa lipseasca din aceasta lista. Si ei au devenit pana la urma un cuplu in viata reala, din nefericire insa, s-au despartit.

Patrick Swayze si Demi Moore. Oare cine nu isi aminteste si acum scena emblematica din « Ghost », cand cei doi se joaca cu lutul impreuna? Cei doi au avut o alchimie incredibila. Si chiar daca este vorba despre o fantoma, tot iubire este. Nu?

Sandra Bullock si Keanu Reeves. Cuplul a jucat in « Speed » in 1994 si mai apoi in “The Lake House”, doua filme celebre si extrem de apreciate.

Ryan Gosling si Rachel McAdams. O alchimie incredibila in filmul “The Notebook”, extrem de credibila.  Cei doi chiar au format un cuplu timp de 2 ani.

Dev Patel si Freida Pinto. In celebrul film « Slumdog milionaire » au dat dovada de o alchimie magica, ce a continuat si in afara lui.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns