click aici

Nunta, carte de vizita pentru apropiati


inele-detalii-alb-doua-nuntaPentru oricine crede in casatorie este o bucurie imensa atunci cand se hotarasc sa faca acest pas. Si astfel pornesc in aventura vietii lor adica pregatirile de nunta. De cele mai multe ori, invitatiile de nunta pot reprezenta o carte de vizita pentru apropiatii si cunostintele pe care ni le dorim langa noi la nunta.

Tocmai de aceea cu totii ne dorim invitatiile perfecte de nunta. Atunci prieteni buni ne ofera fel si fel de sugestii, printre care si InvitatiiOriginale.ro, un loc cu cele mai bune modele de invitatii.

Insa pe langa invitatiile de nunta absolut necesare, in pregatirea nuntii mai sunt multi alti factori definitori pentru buna dispozitie a invitatilor: muzica, meniul… si bineinteles buna dispozitie a voastra ca si gazde… mire si mireasa.

De voi ca si pereche tine succesul nuntii voastre. Atmosfera vine din felul in care toata lumea se distreaza. Lucrurile nu vor fi intotdeauna perfecte pentru ca nunta implica o mie si una de sentimente, care mai de care mai diferite de la om la om.

Pentru mireasa si familia ei intotdeauna va fi mai greu pentru ca isi va lua „ziua buna” de la parinti, frati, surori… asa cum spune si cantecul… Insa pentru familia mirelui totul va fi ceva mai diferit… se vor bucura ca s-au ales cu un nou membru in familie, el cu o sotie iar ei cu o noua fiica…

Totul poate parea foarte simplu insa in acea zi nimic nu este simplu. Va fi tensiune si fericire in acelasi timp. Peste ani insa totul va fi vazut altfel in momentul in care veti privi acele momente filmate…

Pentru fiecare in parte acest eveniment este o bucurie imensa, mun moment care nu poate fi uitat niciodata… si singurul lucru care il poate intrece poate este nasterea unui copil… insa si aceasta va intregi familia.

 

 

 

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Accident fara vina?

Astazi am asistat la un incident neplacut; Doamna „soferita” din imagine, dupa ce a parcat masina, a deshis portiera fara

Cunoaşterea Eu-lui spiritual

Ce intelegem prin introspectie? Este forma cea mai evoluata de cunoastere a EU-lui spiritual, sau e doar o simpla forma

Jocuri de lumini

Intotdeauna am fost pasionat de luminite, chiar si iarna, ieseam in oras cu tata cu masina, la plimbare. Adoram sa


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte