Fiecare zi este speciala

Barbatii pot avea multe defecte insa, pe langa aceste defecte, ei pot avea si alte multe calitati. Stiti cum este vorba aceea: rau cu rau dar mai rau este fara rau. La fel se aplica si la mine aceasta vorba. Chiar daca uneori eu si sotul meu avem discutii contradictorii, care sunt de cele mai multe ori din motive copilaresti, intotdeauna impacarea este dulce si trecem usor peste orice neintelegere.

fotografie-0030_1_1Aud multe prietene de-ale mele spunand ca de foarte multe ori intervine monotonia in relatia lor si nu isi dau seama unde gresesc si cum. De multe ori ma intreaba cum procedez eu astfel incat sa imi mentin relatia frumoasa si departe de suparari si frustrari. Eu am decat un raspuns pentru ele: fiecare zi este o zi speciala. Ce vreau sa spun cu asta? Foarte simplu: mici atentii fara sa fie o zi speciala.

Asa ca, de fiecare data cand vad ca ceva incepe sa scartaie fac tot posibilul, atat eu cat si el, sa ne facem mici cadouri care sa ne aduca zambetul pe buze si sa punem supararea pe plan secund. In materie de cadouri barbati, pentru mine alegerile nu sunt foarte dificile pentru ca este suficient sa stiu ce ii place sau ce l-ar incanta de fiecare data.

Asa ca un exemplu, de curand i-am facut cadou sotului meu un set care continea un breloc si un pix pentru ca stiu ca are o pasiune ascunsa pentru astfel de lucruri, si pot spune ca a fost foarte incantat, mai ales ca el nu pleaca de acasa fara sa aibe in buzunar un pix, pentru orice eventualitate, spune el..

Asa ca, dragele mele, daca vreti sa mentineti o relatie frumoasa cu persoana iubita, nu uitati sa faceti din orice zi una speciala.. pentru el, pentru voi…pentru amandoi!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Fiecare zi este speciala

  1. Frumos ca faceti din fiecare zi sa fie una speciala, frumos ca va iubiti astfel.

Lasă un răspuns