Cum găsești curse România – Franța la prețuri bune?

anthony-delanoix-qawcifls1g4-unsplash

Dacă plănuiești o vacanță de Paște în minunata Franța, ai mai jos câteva ponturi legate de organizarea călătoriei pentru a te putea bucura la maxim de experiențele pe care le vei întâmpina în timpul acesteia. Orice vacanță reușită începe cu organizarea drumului spre destinația pe care o vrei, iar acest lucru nu este deloc greu dacă ești hotărât în privința modalității de transport și știi ce dorești încă de la început.

Cum selectezi operatorii care au cele mai bune prețuri pentru cursele România-Franța?

Odată ce ai ales transportul cu autocarul ca mijloc de a ajunge în Franța, se impune o căutare temeinică pe internet a unei firme care operează curse Romania-Franta și care să întrunească condițiile tale legate de confort sau bugetul alocat pentru deplasare. Există o multitudine de oferte și de variante din care poți alege, însă trebuie să o alegi pe cea care să ți se potrivească. Spre exemplu, dacă ești obișnuit cu tranzacțiile online și vrei să achizițonezi biletul online, anumite companii îți oferă reduceri dacă decizi să folosești această metodă de plată.

Când vrei să călătorești cu copii sau persoane vârstnice poate pentru o vizită în Franța la rude, aceștia pot beneficia de reduceri sau gratuități la prețul biletelor de transport, iar în cazul vârstnicilor reducerile se pot aplica pe baza cuponului de pensie. Dacă călătoria se desfășoară pe o distanță mai lungă, oferirea unei mese calde din partea companiei pentru tine și cei dragi este de mare ajutor și te scapă de această grijă.

Avantajele transportului internațional de persoane cu autocarul

0irqa952x2bcm8k

Odată ce alegi o firmă de transport în care să te simți în siguranță, vei simți din plin avantajele unei călătorii cu autocarul. În primul rând, te poți relaxa și admira peisajele, un drum cu autocarul este întotdeauna mai spectaculos și îți poate așterne în fața ochilor multe locuri superbe. Astfel, nu mai ai grija drumului, a regulilor de circulație, a stabilirii rutei, totul fiind organizat și structurat ca drumul să se desfășoare fără niciun incident.

Dacă alegi cursele cu compania Romfour vei avea o serie de avantaje legate pe de-o parte de dotările moderne ale autovehiculelor: aer condiționat, sistem audio-video, scaune rabatabile, WiFi, priză individuală unde să îți încarci laptopul, tableta și telefonul, spațiu suficient pentru bagaje, prețul acestora fiind inclus în bilet, espressor de cafea. De asemenea, și alte facilități deloc de neglijat ca: dotările cu toalete la bordul autocarelor, existența POS-urilor ca să poți achita fără probleme cu cardul călătoria sau faptul că ești dus direct la adresă, compania asigurându-ți transport direct de la autocar până la destinația indicată de tine.

Anularea gratuită a rezervării cu 72 ore înaintea călătoriei este o altă facilitate importantă ce îți este oferită de firma de transport international de persoane aceasta te ajută în cazul în care intervin evenimente neprevăzute, iar data biletului poate fi modificată în acest interval fără a achita alte taxe suplimentare.

Modalitatea de rezervare trebuie să fie ușoară și rapidă, firma de transport îți pune la dispoziție mai multe variante. Poți face rezervarea prin Call Center sau printr-un număr de SMS, direct de pe site-ul companiei, prin completarea unui formular sau descărcarea aplicațiilor disponibile pentru Android și iOS, unde rezervi imediat urmând doar câțiva pași simpli.

 

Sfaturi pentru prima ta experiență în călătoria cu autocarul

După ce ai selectat operatorul potrivit care să te ducă la destinație, cu o flotă ce are dotările necesare unei călătorii relaxante și care îți oferă o gamă largă de facilități, poți să ții cont de următoarele sfaturi pentru ca drumul să nu îți pară plictisitor sau lung.

  • Realizarea unui playlist cu melodiile tale favorite este întotdeauna o opțiune excelentă care te va relaxa și te va introduce în atmosfera de vacanță, muzica combinată cu peisajele întâlnite de-a lungul drumului va fi garantat o experiență relaxantă.
  • Dacă îți doreai să vezi un anumit serial sau un film artistic acum e momentul să o faci. Cu WiFi nelimitat și încărcătoarele individuale cu care este dotat autocarul, ai posibilitatea să vizionezi câte filme sau seriale dorești.
  • Dacă ești un împătimit al jocurilor, o tabletă este tot ce ai nevoie pentru a îți ocupa timpul, sau poate al celor mici pentru a le face călătoria mai ușoară și mai rapidă.
  • Confortul pe care ți-l oferă scaunele rabatabile te pot îndemna să citești o carte bună, sau de ce nu, în funcție de destinație, dacă ai parte de o călătorie mai lungă să devorezi mai multe titluri pe care le aveai în minte sau pe care ți le-au recomandat prietenii.

Ținând cont de toate acestea, poți fi sigur că vei avea o călătorie de nota zece, iar vacanța ta va începe cu adevărat încă de când te urci în autocar!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns